Java Webdeveloper – Eindhoven

Introductie

Voor een Softwarebedrijf in managementsystemen zoeken we ter uitbreiding van het team een Java Webdeveloper: een brede technische functie met veel vrijheid, in een klein, hecht team waar ontwikkeling van jou, van het familiebedrijf én van de klanten voorop staat. Het bedrijf telt 20 medewerkers, waarvan 10 ontwikkelaars, en maakt maatsoftware voor onder andere audits en verbeter- en risicomanagement. Zij helpen organisaties in de zorg, voedselindustrie, overheid, logistiek en industrie met het continue verbeteren van hun processen.     


Lees meer
Delen:

Information Security Officer (ISO) – Zoetermeer

Organisatie

Onze opdrachtgever is een toonaangevendeinternationale dienstverlenermet 10 kantoorlocaties in Nederland. Het innovatieve bedrijf is eenBusiness Process Outsourcerenleider in excellente customer experiences. Wij zoeken een Information Security Officer die verantwoordelijk is voor het initiëren, monitoren en bijsturen van initiatieven en projecten op het gebied van informatiebeveiliging.

Het bedrijf maakt onderdeel uit van een groep die actief is in 35 landen (140 locaties) met zo’n 100.000 medewerkers, waarvan ruim 4.500 collega’s in Nederland. Het IT-team Nederland, standplaats Zoetermeer, telt 30 medewerkers en kenmerkt zich door een grote mate vandeskundigheidop vele IT aandachtsgebieden, waaronder infrastructuur, development, IT projects en security.

Het bedrijf heeft eenopen en informele cultuur, waar ruimte is voor zelfstandigheid,eigen verantwoordelijkheiden durf. Naast de kernwaarden zijn wederzijds respect en een goede werksfeer erg belangrijk binnen het bedrijf.


IT-omgeving Nederland

De IT-infrastructuur van Webhelp bestaat uit een hybride omgeving met vele koppelvlakken en maatwerkoplossingen met haar opdrachtgevers op het gebied van verbindingen en applicaties. De backoffice telt 2 datacenters, 190 servers, 450 laptops, 2.600 desktops en 500 thin cliënts.


Lees meer
Delen:

Allround IT Network Engineer – Breda

Introductie

Onze opdrachtgever, een IT Dienstverlener met kantoorlocatie omgeving Breda, beheert netwerkomgevingen van haar klanten. Dit familiebedrijf, een Managed Service Provider, verzorgt voor haar relaties de kantoorautomatisering, telefonie- en printoplossingen in vooral Microsoft-omgevingen binnen MKB-organisaties en zorginstellingen. Met zo’n 20 medewerkers bedenkt, ontwikkelt en implementeert men oplossingen die organisatie specifiek zijn. Dit maakt de werkomgeving erg breed en dynamisch.

Vanwege de toenemende vraag en groei van de organisatie willen zij het team uitbreiden en zijn wij op zoek naar versterking in de rol van een IT Network engineer. Een engineer met sterke affiniteit en eventueel ervaring in infrastructuur als ook servers. Het bedrijf kenmerkt zich door een open. informele bedrijfscultuur, een sterke technische oriëntatie met een hoog kennisniveau, waarbij tevens veel ruimte is voor nieuwe ideeën en initiatieven.


Lees meer
Delen:

Agile Coach/Scrum Master, IT-Dienstverlener – Nieuwegein

Organisatie

Voor eentoonaangevende IT dienstverlenerdie bedrijfssoftware ontwerpt, ontwikkelt, levert alsSaaS-oplossingen beheert voor het mkb en (semi-)overheden, zoeken wij ter uitbreiding van de organisatie een ervaren Agile Coach/Scrum Master.

Het softwarebedrijf telt zo’n 250 medewerkers, verschillende teams en heeft meerdere kantoorlocaties in Nederland (Zoetermeer, Arnhem, Haaksbergen, Zwolle en Nieuwegein) en kent een viertal productlijnen, namelijk:

  • Vergunningverlening, toezicht en handhaving (VTH)
  • Ruimtelijke Ordening (RO)
  • Kabels en leidingen (K&L)
  • Enterprise Content Management (ECM)

Onze opdrachtgever is toonaangevend op het gebied vane-Overheidin Nederland, met oplossingen die bijdragen aan het verbeteren van de efficiëntie en productiviteit van overheidsorganisaties in hun relatie met burgers en het bedrijfsleven. Hetsoftwarebedrijfkenmerkt zich door betrokken en energieke professionals, korte lijnen, de nieuwste technologie en een prettige dynamische werksfeer. Op de werkvloer ervaar je een trots op de producten en diensten die zij neerzetten. Naast kwaliteit van het werk vinden zij kennisdelen en ontspanning belangrijk. Als professional verzorg je de ontwikkeling van de zelfsturende enzelforganiserendeteams, waarbij een ieder én ook de nieuwe organisatie zijn identiteit kent, accepteert en met trots uitdraagt.


Lees meer
Delen: