SELECTIEGESPREKKEN – Financial Controller Zorg (32-36 uur, tot € 80.440,–) Star-shl – Etten-Leur

Organisatie

Star-shl is een stichting die medische diagnostiek levert. De diagnostische centra zijn opgericht door en voor huisartsen om onafhankelijke eerstelijnsdiagnostiek mogelijk te maken en zo optimaal mogelijk te organiseren, voor het welzijn van de patiënt. Onze 1.400 medewerkers leveren een uitgebreid palet aan diagnostische diensten voor meer dan 2.500 huisartsen, verloskundigen en zorgprofessionals werkzaam in andere zorginstellingen.
We nemen bloed af en voeren functie- en beeldvormende onderzoeken uit, zoals ECG en longfunctie. Bij huisartspraktijken begeleiden we patiënten met een chronische ziekte, zoals diabetes of een hoge bloeddruk. Ook heeft Star-shl de grootste trombosedienst van het land. Als samenwerkingspartner van de huisarts organiseren we daarnaast scholingen, diagnostisch toetsingsoverleg en lezingen. We participeren in wetenschappelijke studies vanuit een groot academisch netwerk. Dit doen we allemaal vanuit onze kernwaarden ‘samen’, ‘hartelijk’ en ‘toonaangevend’. Deze kernwaarden zitten in het DNA van onze medewerkers.

 

Functie

Wat ga je doen?
Als Financial Controller binnen Star-shl lever je een bijdrage aan het opstellen van (meerjaren) begrotingen en (meerjaren) plannen. Je ondersteunt en adviseert met jouw expertise op heldere wijze het management bij uitvoering van de planning & control cyclus. Hiervoor verstrek je tijdig gevraagd en ongevraagd (periodieke) rapportages aan het management en de raad van bestuur op het gebied van productie, financiën, kwaliteit, beheersing van bedrijfsprocessen en kpi’s. In het kader hiervan heb je regelmatig afstemming met verschillende afdelingen. Je onderzoekt kansen en bedreigingen, in- en externe ontwikkelingen en wet- en regelgeving binnen je vakgebied en vertaalt deze naar consequenties, mogelijkheden en verplichtingen voor de organisatie. Je draagt zorg voor een tijdige, juiste en volledige administratieve organisatie en interne beheersing conform vastgestelde richtlijnen en bent nauw betrokken bij procesverbeteringen en procesoptimalisaties. Je coördineert en bereid het jaarrekeningtraject voor, de accountantscontrole en de jaarlijkse begroting. Ander onderdeel van je takenpakket is het bewaken en uitvoeren van het treasurybeleid.

 

Functie-eisen

Jouw profiel
Herken jij jezelf in onderstaand profiel?

 • Een afgeronde financiële of bedrijfseconomische opleiding op Hbo-niveau (HEAO-AC/BE, SPD of HOFAM);
 • Relevante werkervaring, waarbij ervaring buiten de zorg een pré is;
 • Kennis en affiniteit met financiële softwarepakketten; een gevorderde gebruiker van Excel en bij voorkeur ervaring met Exact;
 • Analytisch, communicatief vaardig, zelfreflectie en overtuigingskracht

 

Aanbod

Wij bieden jou
Een afwisselende baan voor 36 uur per week in een innoverende organisatie en dynamische werkomgeving. Je werkt vanuit onze hoofdlocaties in Etten-Leur en Rotterdam. Salaris is conform FWG 60 CAO Ziekenhuizen, met daarbij een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% en vakantietoeslag van 8,33%. Star-shl stimuleert blijvend ontwikkelen en biedt hier ruime mogelijkheden voor.

 • een vast dienstverband voor minimaal 32 uur per week waarbij je werkt op reguliere kantoortijden (ma – vr, 08.00 – 17.00 uur);
 • een vast bruto maandsalaris tot € 5.746,– op fulltime basis (let op is 36 uur per week) conform CAO-Ziekenhuizen, schaal 60, inschaling is afhankelijk van aantal jaren werkervaring; 
 • een vakantietoeslag (8,33%) en een eindejaarsuitkering (8,33%);
 • 144 vakantie-uren en 57 PLB-uren bij een fulltime dienstverband op jaarbasis= 5,5 week;
 • een pensioenregeling;
 • een woon/werk-, reiskostenvergoeding;
 • een hybride werkvorm met flexibele werktijden; 
 • een introductie- en inwerkprogramma, waarin je wegwijs wordt gemaakt binnen de organisatie en jouw werkplek;
 • een ruim aanbod aan cursussen en activiteiten, afgestemd op jouw functie en persoonlijke ontwikkeling;
 • een actieve personeelsvereniging met leuke activiteiten;
 • toegang tot het omvangrijke en veelzijdige online trainingsaanbod.

Inlichtingen

Meer informatie of direct solliciteren?
Heb je nog vragen? Neem dan contact op met:

 • Sylvette de Liser de Morsain, Afdelingshoofd Control a.i. via e-mail s.deliserdemorsain@star-shl.nl
 • Maurice den Hartog, interim Recruiter 06-46700806

  Eventuele aanstelling bij Star-shl vindt plaats onder de voorwaarde dat je beschikt over een recente, positieve Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Sollicitatie

Gebruik de link/button om te solliciteren en reik een CV aan met een korte toelichting of motivatie.

Delen: