interim-opdracht: Microsoft 365/Sharepoint/Security- Administrator – Zuid-Holland

Organisatie

Voor een Nederlandse producent van robots en datasystemen gevestigd in Zuid-Holland zoeken wij ter tijdelijke aanvulling van het IT-team, een interim-professional voor tenminste 6 maanden, met een optie tot verlenging. Het bedrijf levert voor de agrarische sector geautomatiseerde systemen over de hele wereld.


Lees meer
Delen:

Agile Coach/Scrum Master, IT-Dienstverlener – Zoetermeer

Organisatie

Voor een toonaangevende IT dienstverlener die bedrijfssoftware ontwerpt, ontwikkelt, levert als SaaS-oplossing en beheert voor het mkb en (semi-)overheden, zoeken wij ter uitbreiding van de organisatie een ervaren Agile Coach/Scrum Master.

Het softwarebedrijf telt zo’n 250 medewerkers, verschillende teams en heeft meerdere kantoorlocaties in Nederland (Zoetermeer, Arnhem, Haaksbergen, Zwolle en Nieuwegein) en kent een viertal productlijnen, namelijk:

  • Vergunningverlening, toezicht en handhaving (VTH)
  • Ruimtelijke Ordening (RO)
  • Kabels en leidingen (K&L)
  • Enterprise Content Management (ECM)

Onze opdrachtgever is toonaangevend op het gebied van e-Overheid in Nederland, met oplossingen die bijdragen aan het verbeteren van de efficiëntie en productiviteit van overheidsorganisaties in hun relatie met burgers en het bedrijfsleven. Het softwarebedrijf kenmerkt zich door betrokken en energieke professionals, korte lijnen, de nieuwste technologie en een prettige dynamische werksfeer. Op de werkvloer ervaar je een trots op de producten en diensten die zij neerzetten. Naast kwaliteit van het werk vinden zij kennisdelen en ontspanning belangrijk. Als professional verzorg je de ontwikkeling van de zelfsturende en zelforganiserende teams, waarbij een ieder én ook de nieuwe organisatie zijn identiteit kent, accepteert en met trots uitdraagt.


Lees meer
Delen:

INGEVULD – IT Product Owner Bedrijfssoftware Auto-industrie – Breda

Organisatie

Onze klant is al ruim 15 jaar actief in de auto industrie en is marktleider in gespecialiseerde business. Het bedrijf heeft een brede expertise opgebouwd, die zij graag inzet voor een excellente klantgerichte service. Het hoofdkantoor in de regio Breda ondersteunt haar vestigingen met up-to-date technische kennis, marketing en een scherp geprijsd inkooppakket. Samen met de efficiënte werkwijze van de specialisten resulteert dit in de beste keus voor elke potentiële klant.

In 2020 zijn ze explosief gegroeid en breiden ze de organisatie nog steeds uit. Ze hebben niet alleen het magische aantal van 100 aangesloten vestigingen behaald. Het hoofdkantoor telt inmiddels 18 collega’s.


Lees meer
Delen:

Functioneel IT-Consultant Zaakgericht Werken – Haaksbergen

Organisatie

Voor een toonaangevende IT dienstverlener die bedrijfssoftware ontwerpt, ontwikkelt, levert als SaaS-oplossing en beheert voor het mkb en (semi-)overheden, zoeken wij ter uitbreiding van het team een Functioneel Consultant Zaakgericht Werken..

Het softwarebedrijf met bijna 250 medewerkers heeft meerdere kantoorlocaties in Nederland en kent een viertal businessunits, namelijk:

  • Vergunningverlening, toezicht en handhaving (VTH)
  • Ruimtelijke Ordening (RO) en
  • Kabels en leidingen (K&L)

Daarnaast worden meer generieke oplossingen geboden voor Web- en Enterprise Content Management (ECM). Onze opdrachtgever is marktleider op het gebied van e-Overheid in Nederland, met oplossingen die bijdragen aan het verbeteren van de efficiëntie en productiviteit van overheids-organisaties in hun relatie met burgers en bedrijfsleven.


Lees meer
Delen: