BRIEFSELECTIE … IT-Manager Medische Diagnostiek (32-36 uur, tot € 94.109,- p/jr) – Etten-Leur/Rotterdam

Organisatie

Ben jij de technische IT-gesprekspartner én coachende leidinggevende met ervaring in infrastructuur, architectuur en complexe transities?

 Pak de kans onze snelgroeiende en ambitieuze organisatie verder te ontwikkelen !!

 

De wereld van de zorg en diagnostiek verandert continu. Het wordt sneller, digitaler, veeleisender. Boven alles zien we een behoefte aan menselijkheid. Bij onze aanvragers en bij de patiënten waarvoor we het doen. Want achter elk buisje bloed, achter elk ingeleverde monster, achter elke prik, achter elke echo en elk onderzoek zit een verhaal. Een gevoel. Een mens. En dat weten we. Daarom doen we wat we doen. Omdat we willen helpen.

Wij van Star-Shl brengen duidelijkheid. Voor de mens achter diagnostiek.
 

Daarom werken al ruim 1300 collega’s bij ons:
Star-shl is toonaangevend op het gebied van medische- en laboratorium diagnostiek in Zuidwest Nederland. Elke dag werken we samen aan betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige diagnostiek. We hebben het grootste en modernste laboratorium van Nederland waar we onderzoeken doen op het gebied van klinische chemie, medische microbiologie en pathologie. Daarnaast hebben we een groot netwerk aan bloedafname locaties en een breed portfolio aan onderzoeken en ondersteunende diensten. 

Functie

Jouw rol als IT-Manager
Wij zijn Star-shl en wij zijn op zoek naar een IT-Manager met een gedegen achtergrond in het geven van leiding en met een brede algemene ICT kennis.
Als IT-Manager ben je het aanspreekpunt voor de business, leveranciers en ICT-medewerkers. Je zorgt dat de ICT medewerkers in je teams zich verder ontwikkelen en zo optimaal mogelijk kunnen functioneren. Ten aanzien van leveranciers bewaak je de contracten en SLA’s, regelt de financiën en onderhoudt de relatie. Voor de business ben je het aanspreekpunt voor de dienstverlening van de betreffende teams.
Onze afdeling ICT, ca. 50 fte, bestaat uit de teams Technisch beheer, Servicedesk, Ontwikkeling en drie domeinteams. Een domeinteam is gericht op één of meerdere business sectoren. De domeinteams werken op de Agile werkwijze en worden functioneel aangestuurd door een Scrummaster. 
 

De IT-afdeling en jouw uitdaging
Het MT ICT bestaat momenteel uit 3 personen: Laura (eindverantwoordelijke ICT), Aad en Jerry (beide werkzaam als IT-Manager). Als 3e IT-Manager in het IT-team sta je voor de uitdaging om onze snelgroeiende en ambitieuze organisatie verder te professionaliseren. Je span of control is 10 tot 20 medewerkers. Je speelt een cruciale rol in het opschalen van onze IT-organisatie, waarbij je de cloudstrategie opstelt en implementeert, en IT-landschappen samenvoegt met onze strategische samenwerkingspartner. Daarnaast ben je de coachende leider die eigenaarschap en verdere professionaliteit binnen de teams stimuleert. De verdeling van de teams vind in onderling overleg plaats en is afhankelijk van de kwaliteiten en wensen van de nieuwe extra IT-Manager. Met jouw technische IT-skills  en strategische visie draag je bij aan de ontwikkeling van een robuuste infrastructuur en architectuur, en ben je de gesprekspartner voor zowel de interne als externe stakeholders. Jouw standplaats is Etten-Leur e/o Rotterdam. 

 

Functie-eisen

Wat wij van jou vragen

•    aantoonbaar HBO/academisch werk- en denkniveau in de ICT met kennis/ervaring in infrastructuur, architectuur en transities;
•    je beschikt over minimaal 3 jaar ervaring als leidinggevende in een ICT organisatie;
•    analytisch sterk, daadkrachtig, pragmatisch, energiek en resultaatgericht;
•    goede communicatieve vaardigheden en in staat op alle niveaus te communiceren;
•    mensgericht; je zet je mensen in hun kracht;
•    affiniteit met laboratoriumdiagnostiek en/of de zorg is een pré;
•    je vindt teamwork, fun op de werkvloer en elkaar supporten onderdeel van het werk;
•    is een ambassadeur van onze kernwaarden: hartelijk, samen en toonaangevend.

 

Bereikbaarheid voor 2e-lijns storingsdienst:

  • een keer per vier weken ben je verantwoordelijk voor de 2e-lijns storingsdienst, waarbij de focus ligt op communicatie en het informeren van de business.
  • je bent telefonisch bereikbaar van 17:00 tot 22:00 uur;
  • in de weekenden ben je bereikbaar op zaterdag van 08:00 tot 14:00 uur en zondag van 17:00 tot 18:00 uur, als achtervang voor de primaire storingsdienst.

Aanbod

Wat wij bieden 
•    een uitdagende functie binnen een dynamische werkomgeving;
•    een dienstverband van 32-36 uur per week;
•    een hecht en professioneel team waarin samenwerking voorop staat;
•    jij wordt hartelijk ontvangen door onze collega’s;
•    je ontvangt een salaris conform CAO Ziekenhuizen schaal 65 (tot eur 6.716,– bruto per maand o.b.v. 36 uur per week= fulltime). Daarnaast ontvang je  8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering;
•    144 vakantie-uren en 57 PLB-uren bij een fulltime dienstverband op jaarbasis= 5,5 week;
•    een pensioenregeling;
•    een woon/werk- en zakelijke reiskostenvergoeding;
•    een 50/50 hybride werkvorm met flexibele werktijden;
•    je krijgt ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. We investeren in opleidingen en je hebt de beschikking over alle opleidingen van GoodHabitz;
•    je ontvangt een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling.

 

Doorgroeimogelijkheden
Naast een goed salaris bieden we ruime opleidings- en ontwikkelmogelijkheden. Zo hebben we een uitgebreide elektronische leeromgeving. We hebben aandacht voor jouw ontwikkeling, je hebt de ruimte om door te groeien in de diepte of in de breedte. Samen houden we op elk moment in je carrière oog voor wat je wil. 

 

Inlichtingen

Je bent hartelijk welkom!

Wil je meer weten over deze vacature en/of onze organisatie? Bel:

  • Laura den Hollander, Eindverantwoordelijk ICT. 06-16177301 of
  • Maurice den Hartog, interim Corporate Recruiter 06-46700806

 

Sollicitatie

We zien graag een CV en motivatie of toelichting tegemoet. Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de procedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

 

Delen: