INGEVULD – Programmaregisseur (32-36 uur, tot € 95.189,- p/jr) – Roosendaal

Introductie

“Een analytische en verbindende regisseur die zorg draagt voor de programma’s binnen de gemeente Roosendaal!”Organisatie

Wij zijn Roosendaal

Wij zijn geen gemeente, wij zijn Roosendaal. Benieuwd wat we daarmee bedoelen? Dat leggen we je graag uit in de video

Wij hanteren een autonomere werkwijze. Dat houdt in dat we in kleine groepen werken van acht tot twaalf medewerkers zonder teamleiders. Wij geloven in de kracht van onze medewerkers. Samen ben je verantwoordelijk voor het groepsresultaat en verdeel je werkzaamheden. Zo zijn we wendbaar, ontstaat er ruimte voor mooie initiatieven en is het werkplezier hoog dankzij de vrijheid in je werkzaamheden. Resultaatgericht, samen en de ander centraal zijn hierbij onze drie kernwaarden.

Roosendaal heeft grote ambities. Zo worden we wat ons betreft een 100.000+ gemeente en laten we onze voorzieningen nu al aansluiten op die ambitie. Roosendaal is de stad van de menselijke maat met talloze kleurrijke verenigingen, inwoners en ondernemers. Groot genoeg voor interessante vraagstukken. Klein genoeg voor korte lijnen met belangrijke stakeholders. Met een ideale ligging: vanuit Rotterdam, Breda of Antwerpen ben je in ruim 30 minuten in Roosendaal.


Functie

Jouw nieuwe baan

Als Programmaregisseur vervul je een spilfunctie in onze organisatie. Je bent gesprekspartner van onze directie, bestuurders en de collega’s die elke dag werken aan de resultaten binnen de verschillende programma’s. Als Programmaregisseur balanceer je tussen het eigenaarschap van een programma en het loslaten van de inhoud. Je ondersteunt de directie en de groepen in de voorbereiding van de resultaatgesprekken. Als dat nodig is, stuur je zelf bij zonder een beroep te doen op hiërarchie. Binnen jouw programma’s zorg je voor samenhang en prioritering. Om dit goed te kunnen doen, heb je op hoofdlijnen zicht op het werk en de resultaten van de collega’s binnen jouw programma’s. Zelf vervul je geen beleidsinhoudelijke taken. Als door het bestuur of de directie nieuwe prioriteiten worden gesteld, zorg jij ervoor dat deze worden opgepakt binnen de organisatie.

Verder houd je een vinger aan de pols bij de uitvoering van de programma’s. Als je knelpunten ziet of verwacht, ga je proactief samen met je inhoudelijk verantwoordelijke collega’s aan de slag met het vraagstuk. Je speelt ook een belangrijke rol in de P&C-cyclus en werkt daarbij nauw samen met de groep Planning & Control. Als Programmaregisseur maak je onderdeel uit van de groep Bestuur & Organisatie.


Functie-eisen

Jouw kracht

Met jouw analytisch vermogen is niets mis. Jij beschikt over een helicopterview en weet mensen en opgaven aan elkaar te verbinden. Hiervoor ken je op hoofdlijnen de inhoud van de programma’s. Je weet hoe de hazen binnen een gemeentelijke organisatie lopen en houdt hier rekening mee. Je stelt kritische vragen maar weet ook snel een praktische vertaling te maken en zaken voor elkaar te krijgen. Je wekt vertrouwen bij je gesprekspartners, of dat nu een bestuurder, directeur of collega is. Je bent een stevige gesprekspartner met uitstekende adviesvaardigheden en overtuigingskracht. Je beschikt van nature over een resultaatgerichte houding en legt makkelijk contacten. Je hebt een academisch werk- en denkniveau en aantoonbare politiek-bestuurlijke advieservaring. Kennis van en ervaring met de P&C-cyclus is een pré.


Aanbod

Onze arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een uitdagende en veelzijdige functie met veel zelfstandigheid. Daar hoort een passend salaris bij dat recht doet aan jouw kwaliteiten. De gemeente Roosendaal kiest bewust voor medewerkers die regie nemen over hun eigen ontwikkeling. Uiteraard faciliteren we je daarbij door middel van een persoonlijk ontwikkelbudget. Onze flexibele werktijden en thuiswerkmogelijkheden zorgen voor een goede balans tussen werk en privé. Je krijgt van ons een mobiele telefoon en een laptop. Verder ontvang je elke maand een individueel keuzebudget (17,05% van je maandsalaris) dat je kunt laten uitbetalen of bijvoorbeeld kunt inzetten voor extra vrije dagen. De functie is gewaardeerd in functieschaal 12. Dit betekent een maximaal brutosalaris van € 95.189,- per jaar (incl. individueel keuzebudget) bij een 36-urige werkweek.


Inlichtingen

Bel/whatsapp Maurice den Hartog +31(0)6 467 00 806 of M.DenHartog@roosendaal.nl

Neem vooral een kijkje op de website www.roosendaal.nl/werken-voor-roosendaal. Benieuwd naar de ambities van Roosendaal? Kijk op www.roosendaal.nl bij het collegeprogramma.

Sollicitatie

We zien graag een CV en korte toelichting of motivatie tegemoet.


Delen: