INGEVULD – Medewerker Financiële Administratie (24-32 uur, tot € 53.150,- p/jr) – Roosendaal

Introductie

“Een nauwkeurige collega die met een scherp oog de financiële administratie van de gemeente Roosendaal ondersteunt!”

Organisatie

Jouw nieuwe baan

Als medewerker financiële administratie heb je inzicht in de financiële administratie en de opzet hiervan binnen de gemeente Roosendaal. Zo ben je verantwoordelijk voor de correcte administratieve verwerking van de financiële mutaties m.b.t. de activa en reserves en voorzieningen in de te onderscheiden producten van de planning en control-cyclus. In dit verband behoort tevens tot je takenpakket het samenstellen van de specifieke begrotingsbijlage ‘Actualisatie reserves en voorzieningen’. Je houd je bezig met de screening en invoering in het financieel systeem van de vastgestelde begrotingswijzigingen. Daarnaast verwerk je wijzigingen in de omvang van de algemene uitkering en heb je een controlerende rol in het betalingsverkeer.

Verder voer je interne controles uit binnen de financiële administratie en lever je gegevens aan ten behoeve van de periodieke accountantscontrole. Je werkt in deze functie veel samen met de financieel ondersteuners, financieel adviseurs en je collega’s van de financiële administratie.

 

Functie

Jouw kracht

Uiteraard ben je heel nauwkeurig in het vastleggen van gegevens. Ook het analyseren van financiële gegevens gaat je heel goed af. Je werkt graag samen met anderen en anderen werken graag samen met jou. Je bent in staat om goed te schakelen tussen verschillende afdelingen en bent de vraag vaak al voor. Je weet vervolgens goed door te vragen en kritisch te zijn op het moment dat het nodig is. Problemen zie je als een uitdaging en je houdt ervan om deze op te lossen.

Je beschikt over gedegen financiële kennis en hebt een afgeronde relevante Mbo-opleiding. Boekhoudkundig inzicht gaat je zeker helpen in deze functie. Daarnaast kan je goed overweg met ICT-systemen.

 

Functie-eisen

Wij zijn Roosendaal

Wij zijn geen gemeente, wij zijn Roosendaal. Benieuwd wat we daarmee bedoelen? Dat leggen we je graag uit in deze video.

Wij hanteren een autonomere werkwijze. Dat houdt in dat we in kleine groepen werken van acht tot twaalf medewerkers zonder teamleiders. Wij geloven in de kracht van onze medewerkers. Samen ben je verantwoordelijk voor het groepsresultaat en verdeel je werkzaamheden. Zo zijn we wendbaar, ontstaat er ruimte voor mooie initiatieven en is het werkplezier hoog dankzij de vrijheid in je werkzaamheden. Resultaatgericht, samen en de ander centraal zijn hierbij onze drie kernwaarden. Iedereen is uniek en dus anders. We zijn nieuwsgierig naar wie je bent als persoon, wat jouw talenten zijn én hoe jij jezelf kunt zijn zodat jij het verschil kunt maken voor onze stad en dorpen! 

Roosendaal heeft grote ambities. Zo worden we wat ons betreft een 100.000+ gemeente en laten we onze voorzieningen nu al aansluiten op die ambitie. Roosendaal is de stad van de menselijke maat met talloze kleurrijke verenigingen, inwoners en ondernemers. Groot genoeg voor interessante vraagstukken. Klein genoeg voor korte lijnen met belangrijke stakeholders. Met een ideale ligging: vanuit Rotterdam, Breda of Antwerpen ben je in ruim 30 minuten in Roosendaal.

 

Aanbod

Onze arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een uitdagende en veelzijdige functie met veel zelfstandigheid. Daar hoort een passend salaris bij dat recht doet aan jouw kwaliteiten. De gemeente Roosendaal kiest bewust voor medewerkers die regie nemen over hun eigen ontwikkeling. Uiteraard faciliteren we je daarbij door middel van een persoonlijk ontwikkelbudget. Onze flexibele werktijden en thuiswerkmogelijkheden zorgen voor een goede balans tussen werk en privé. Uiteraard ontvang je een thuiswerkvergoeding en op de dagen dat je naar het HUIS van Roosendaal komt een woon-werkverkeer vergoeding. Je krijgt van ons een mobiele telefoon en een laptop. Verder ontvang je elke maand een individueel keuzebudget (17,05% van je maandsalaris) dat je kunt laten uitbetalen of bijvoorbeeld kunt inzetten voor extra vrije dagen. De functie is gewaardeerd in functieschaal 7. Dit betekent een maximaal brutosalaris van €53.150,- per jaar (incl. Individueel keuzebudget) bij een 36-urige werkweek.

 

Inlichtingen

Voor meer informatie over de functie, de gemeentelijke organisatie of de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met:

  • Trudy Muurmans (HR | Rcruitment): 06-25433989

  • Maurice den Hartog, Arbeidsmarktspecialist a.i. 06-46700806

Neem vooral ook eens een kijkje op onze website via www.roosendaal.nl/werken-voor-roosendaalBenieuwd naar onze ambities? Kijk op www.roosendaal.nl bij het collegeprogramma . 

 

Sollicitatie

Heb je interesse? Reageer dan zo snel mogelijk door een motivatiebrief en cv in te sturen via de optie “solliciteer”. Acquisitie stellen wij niet op prijs. 

De vacature sluit zodra we de juiste kandidaat hebben gevonden.

 

Delen: