Agile Coach/Scrum Master, IT-Dienstverlener – Nieuwegein

Organisatie

Voor eentoonaangevende IT dienstverlenerdie bedrijfssoftware ontwerpt, ontwikkelt, levert alsSaaS-oplossingen beheert voor het mkb en (semi-)overheden, zoeken wij ter uitbreiding van de organisatie een ervaren Agile Coach/Scrum Master.

Het softwarebedrijf telt zo’n 250 medewerkers, verschillende teams en heeft meerdere kantoorlocaties in Nederland (Zoetermeer, Arnhem, Haaksbergen, Zwolle en Nieuwegein) en kent een viertal productlijnen, namelijk:

  • Vergunningverlening, toezicht en handhaving (VTH)
  • Ruimtelijke Ordening (RO)
  • Kabels en leidingen (K&L)
  • Enterprise Content Management (ECM)

Onze opdrachtgever is toonaangevend op het gebied vane-Overheidin Nederland, met oplossingen die bijdragen aan het verbeteren van de efficiëntie en productiviteit van overheidsorganisaties in hun relatie met burgers en het bedrijfsleven. Hetsoftwarebedrijfkenmerkt zich door betrokken en energieke professionals, korte lijnen, de nieuwste technologie en een prettige dynamische werksfeer. Op de werkvloer ervaar je een trots op de producten en diensten die zij neerzetten. Naast kwaliteit van het werk vinden zij kennisdelen en ontspanning belangrijk. Als professional verzorg je de ontwikkeling van de zelfsturende enzelforganiserendeteams, waarbij een ieder én ook de nieuwe organisatie zijn identiteit kent, accepteert en met trots uitdraagt.


Lees meer
Delen: