Werkvoorbereider Projecten, Installatietechniek – Hulst

Organisatie

Voor eenveelzijdige duurzame installateur zoeken wij uitbreiding van het montageteam een Werkvoorbereider Projecten (32 – 40 uur). Het bedrijf ontwerpt, installeert, onderhoudt en beheertklimaatinstallatiesdie ervoor zorgen dat het comfort van de klant centraal staat. Comfortabel kunnen wonen en werken. Zij werken voor een diverse klantenkring: ziekenhuizen, verzorgingstehuizen, industrie, bedrijfsleven, scholen én de particulier. Heb jijpassie voor technieken interesse in verwarming- airconditioning of sanitaire installaties kom dan ons team versterken.

In totaal werken zo’n 55 medewerkers vanuit de locaties Hulst en Goes in Zeeland bij ditfamiliebedrijf. Jouw standplaats isHulst. Zij zijn trots op hun vakmanschap en blijven investeren in expertise, innovatie en samenwerking. Trends als energiebesparing, verduurzaming, langer zelfstandig wonen en de ontwikkeling van smart buildings zorgen ervoor dat installatiewerk in de bouw en de daarbij horende werkgelegenheid steeds groter worden. Goed nieuws voor ons. En voor jou! Het bedrijf staat voor betrouwbaar, betrokken, veelzijdig, enthousiast én duurzaam.


Lees meer
Delen:

Monteur Installatietechniek, Werktuigbouwkunde – Hulst

Organisatie

Onze opdrachtgever is een veelzijdige duurzame installateur. Zij ontwerpen, installeren, onderhouden en beheren klimaatinstallaties die ervoor zorgen dat het comfort van de klant centraal staat. Comfortabel kunnen wonen en werken. Zij werken voor een diverse klantenkring: ziekenhuizen, verzorgingstehuizen, industrie, bedrijfsleven, scholen én de particulier. Wij zoeken ter uitbreiding van de organisatie een monteur (32 – 40 uur). Heb jij passie voor techniek en interesse in verwarming- airconditioning of sanitaire installaties installeren, kom dan ons montage/installatieteam versterken. Een uitdagende en veelzijdige baan waarbij je bij de klanten thuiswerkt, op projecten bij bedrijven of in de nieuwbouw. Je bent dagelijks zelfstandig en in een team bezig met het plaatsen en in bedrijfstellen vantechnische installaties. Dus sleutel aan je carrière en neem de sleutels in handen.

Zijn VRV-installaties, koudwatermachines en splitunits jouw passie en interessegebied, opteer dan voor F-Gas monteur of koelmonteur.

In totaal werken 55 medewerkers vanuit Hulst en Goes in Zeeland bij dit familiebedrijf. Zij zijn trots op hun vakmanschap en blijven investeren in expertise, innovatie en samenwerking. Trends als energiebesparing, verduurzaming, langer zelfstandig wonen en de ontwikkeling van smart buildings zorgen ervoor dat installatiewerk in de bouw en de daarbij horende werkgelegenheid steeds groter worden. Goed nieuws voor ons. En voor jou! Het bedrijf staat voor betrouwbaar, betrokken, veelzijdig, enthousiast én duurzaam.


Lees meer
Delen: