Teamlead After Sales Technical Support Trapliften – Krimpen aan den IJssel

Introductie

“Optimaliseer de after sales ervaring en leid het team naar een hoger professionaliseringslevel van technische excellentie in de trapliftenindustrie”Organisatie

Carrièstap als After Sales Specialist

Optimaliseer en professionaliseer de afdeling After Sales, bestaande uit 2 technisch specialisten, binnen ons dynamische team van Sales Support & Logistics Planning (50 medewerkers). Jouw doel is er voor te zorgen dat de verkooporganisaties en dealers optimaal kunnen functioneren bij het bieden van service aan eindgebruikers. Focus op veiligheid, kwaliteit, betrouwbaarheid en installatiegemak van de trapliften is essentieel.

In jouw rol leid je projectteams voor de ontwikkeling van nieuwe producten en bied je technische ondersteuning aan internationale sales teams. Jouw expertise in (product)trainingen voor technici en ontwikkeling deelt essentiële kennis via heldere handleidingen ter ondersteuning van klanten en technici. Als drijvende kracht achter productverbetering en -ontwikkeling werk je nauw samen en rapporteer je aan de Manager Sales Support & Logistics Planning (SSLP).


Functie

Jouw kracht als Teamlead After Sales

Als ervaren teamleider coach en leid je jouw After Sales team, waarborg je de kwaliteit van dienstverlening, stelt jaarplannen en budgetten op, en zorgt voor een nauwkeurige documentatie van projecten en klantinteracties. Jij fungeert als het Single Point of Contact (SPOC) in deze dynamische rol en bent de cruciale schakel tussen verkoop en techniek. Je zorgt met jouw team voor uitmuntende after sales service en een hoge klanttevredenheid. 

 

Functie-eisen

De organisatie telt 250 medewerkers en is al meer dan zeven decennia actief in de markt van trapliften, als pionier in de levering van maatwerk trapliften. Bij het bedrijf staan klantgerichtheid en innovatie hoog in het vaandel, met een aanbod dat varieert van klassiek tot modern design, 100% op maat gemaakt om aan elke trap en interieurstijl te voldoen.

De fabriek in Krimpen aan den IJssel staat bekend om haar geavanceerde productieprocessen, waarbij het lasproces volledig geautomatiseerd is met robots, garanderend de nauwkeurigheid en de kwaliteit. Dit waarborgt een optimale veiligheid en comfort.

Binnen het bedrijf is men gericht op continue verbetering van processen, streven naar de hoogste standaarden. Kerncompetenties zijn innovatie, topkwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid.


Sales Support & Logistics Planning (SSLP)

Deze afdeling, bestaande uit circa 50 medewerkers, speelt een cruciale rol in het beheer van inkoop, goederenstromen, voorraad en de efficiëntie van productie- en transportplanning, goederenstromen en voorraden en het verzorgen van een efficiënte productie- en transportplanning.

Het SSLP-team zorgt ook voor een efficiënte inrichting van alle relevante processen (van tekening tot rekening) en biedt technische ondersteuning aan verkooporganisaties.


Jouw profiel

 • HBO werk- en denkniveau, met een specialisatie in Techniek en/of Bedrijfskunde;
 • minstens 3 jaar ervaring in een technische branche of productieomgeving;
 • ervaring met diverse projectmanagementmethodieken;
 • goede beheersing van Nederlands en Engels; Duits is een pluspunt;
 • sterke communicatieve en sociale vaardigheden;
 • leidinggevende capaciteiten met een focus op coaching en sturing;
 • uitstekend probleemoplossend en improvisatievermogen;
 • analytisch, stressbestendig, assertief, kwaliteitsbewust en teamworkgericht.


Aanbod

Wat kun je verwachten?

 • een vast salaris tot € 5.500,– bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband, gebaseerd op de CAO Metaal Elektro (loonschaal K). De functie-inschaling is afhankelijk van aantal jaren relevante werkervaring en achtergrond;
 • eindejaarsuitkering afhankelijk van de doelstellingen;
 • 8% vakantiegeld (uitbetaald in mei);
 • 27 vakantiedagen + 13 adv dagen;
 • een collectieve pensioenregeling (PME) of -verzekering; 
 • een reiskostenregeling conform CAO Metaal;
 • een regeling voor AOV en ziektekosten;
 • flexibele werktijden;
 • thuiswerkvergoeding;


Inlichtingen

Bel/Whatsapp Maurice den Hartog 06-46700806 of email maurice@mdhrecruitment.nl 


Sollicitatie

Solliciteer via de link voorzien van een CV en korte motivatie of toelichting.

De procedure bestaat uit een 2-tal sollicitatiegesprekken aangevuld door een referentie-onderzoek, als ook een online ontwikkelassessment tussen het 1e en 2e gesprek. 

#vacature #techniek #leiderschap #innovatie #zuidholland #productie #hiring #job #leansixsigma #hbo 

Delen: