Projectmanager Ruimtelijke Ontwikkeling (32 – 36 uur, max € 75.455,–) – Roosendaal

Introductie

“”Je hebt je bewezen als analytisch sterke en resultaatgerichte projectmanager”‘


Organisatie

Wij zijn Roosendaal

Wij zijn geen gemeente, wij zijn Roosendaal. Benieuwd wat we daarmee bedoelen? Dat leggen we je graag uit in de video

Wij hanteren een autonomere werkwijze. Dat houdt in dat we in kleine groepen werken van acht tot twaalf medewerkers zonder teamleiders. Wij geloven in de kracht van onze medewerkers. Samen ben je verantwoordelijk voor het groepsresultaat en verdeel je werkzaamheden. Zo zijn we wendbaar, ontstaat er ruimte voor mooie initiatieven en is het werkplezier hoog dankzij de vrijheid in je werkzaamheden. Resultaatgericht, samen en de ander centraal zijn hierbij onze drie kernwaarden.

Roosendaal heeft grote ambities. Zo worden we wat ons betreft een 100.000+ gemeente en laten we onze voorzieningen nu al aansluiten op die ambitie. Roosendaal is de stad van de menselijke maat met talloze kleurrijke verenigingen, inwoners en ondernemers. Groot genoeg voor interessante vraagstukken. Klein genoeg voor korte lijnen met belangrijke stakeholders. Met een ideale ligging: vanuit Rotterdam, Breda of Antwerpen ben je in ruim 30 minuten in Roosendaal.


Functie

Jouw nieuwe baan

In Roosendaal kun je je hart ophalen als Projectmanager, want we hebben een breed scala aan interessante projecten in het ruimtelijk domein. Wij zetten onze Projectmanagers in op de complexe opgaven in onze stad. Onder jouw regie maak je Roosendaal aantrekkelijker, beter en duurzamer. De focus ligt daarbij op de transformatie van bestaand binnenstedelijk gebied. Uitdagende opgaven, waar kwaliteit voorop staat.

“Zo werken we bijvoorbeeld aan Stadsoevers (www.stadsoevers.nl), de Bulkenaar (www.debulkenaar.nl), de integrale wijkgerichte aanpak van de wijk Westrand en een aantrekkelijkere binnenstad. Maar ook in de omliggende dorpen spelen projecten waarbij onze expertise wordt ingezet.”

Je gaat aan de slag met (economisch-) ruimtelijke projecten op verschillende werklocaties. Je werkt nauw samen met collega’s van team Economie op specifieke projecten zoals Leisurepark De Stok, Designer Outlet Roosendaal en ontwikkelingen op bedrijventerrein Majoppeveld. Daarnaast heb je een adviesrol binnen de ontwikkeling van onze binnenstad. Je verbindt de verschillende partijen aan elkaar om initiateven in de binnenstad verder te brengen. Bij team Economie ga je samen met de Senior Beleidsadviseur en de Strategisch Verbinder als een drie-eenheid fungeren op het gebied van zichtbaarheid, verbinding, strategie en beleid.

Als Projectmanager verzamel jij de juiste mensen om je heen om het project te realiseren. Je stuurt op de GOTIK-aspecten en schakelt bij afwijkingen tijdig met je opdrachtgever. Uiteraard werk je nauw samen met externe belanghebbenden zoals projectontwikkelaars, ondernemers, vastgoedeigenaren en inwoners. Zij zijn immers vaak de initiatiefnemer van onze projecten. Participatie is ons op het lijf geschreven: die kwaliteit verwachten we dus ook van jou!


Functie-eisen

Jouw kracht

Je hebt je bewezen als Projectmanager van ruimtelijke projecten bij een gemeente, ontwikkelend bedrijf of commercieel bureau en voelt je aangesproken door onze ontwikkelopgaven. Als projectmanager ben je analytisch sterk. Je overziet het geheel en hebt een resultaatgerichte houding. Daarnaast wek je je vertrouwen op bij je gesprekspartner, of dat nou de wethouder, de directeur, een projectontwikkelaar of een inwoner is. Ook weet jij als geen ander hoe de hazen binnen een politieke organisatie lopen. Dat hoeft niet te betekenen dat je nu ook voor een gemeente werkt. Ook als je aan de andere kant van de tafel hebt gezeten, ben je bij ons van harte welkom.

Je hebt minimaal een relevante hbo-opleiding afgerond en al wat jaren ervaring opgedaan in het werkveld. Ervaring met het concept van projectmatig creëren is een pré.


Aanbod

Onze arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een uitdagende en veelzijdige functie met veel zelfstandigheid. Daar hoort een passend salaris bij dat recht doet aan jouw kwaliteiten. De gemeente Roosendaal kiest bewust voor medewerkers die regie nemen over hun eigen ontwikkeling. Uiteraard faciliteren we je daarbij door middel van een persoonlijk ontwikkelbudget. Onze flexibele werktijden en thuiswerkmogelijkheden zorgen voor een goede balans tussen werk en privé. Je krijgt van ons een mobiele telefoon en een laptop. Verder ontvang je elke maand een individueel keuzebudget (17,05% van je maandsalaris) dat je kunt uitbetalen of bijvoorbeeld kunt inzetten voor extra vrije dagen. De functie is gewaardeerd in functieschaal 10 of afhankelijk van ervaring in functieschaal 11. De betekent een maximaal bruto jaarsalaris van € 75.455,– per jaar (incl. individueel keuzebudget) bij een 36- urige werkweek.


Inlichtingen

Maurice den Hartog 06-46700806 of M.DenHartog@roosendaal.nl

Neem vooral een kijkje op de website www.roosendaal.nl/werken-voor-roosendaal. Benieuwd naar de ambities van Roosendaal? Kijk op www.roosendaal.nl bij het collegeprogramma.

Sollicitatie

We zien graag een CV en korte toelichting of motivatie tegemoet.


Delen: