(Project)Manager/Adviseur Marketing & Communicatie (Monique)

Beschikbaar in onderling overleg
Kandidaatnummer 748
Werving & Selectie, 32-40 uur per week
Salarisindicatie bruto € 4000,- / € 5000,- per maand

Monique is een energieke, creatieve, resultaatgerichte en gestructureerde HBO gekwalificeerde Marketing & Communicatie professional die dagelijks schakelt tussen beleid en uitvoering, tussen corporate- en marketingcommunicatie, tussen online en offline communicatie en tussen traditionele en nieuwe mediamiddelen. Zij is iemand die op een inspirerende en coachende manier leiding geeft aan professionals en hen faciliteert en motiveert om het beste in hen naar boven te halen. Zij werkt continue aan de verbetering van de kwaliteit, productiviteit en efficiency van processen.

Monique is op zoek naar een veelzijdige leidinggevende functie in een klein team bij een middelgrote organisatie in de omgeving van Breda (45 minuten reistijd). Zij komt het best tot haar recht in een organisatie die zichzelf herkent in de volgende termen: inspirerend, informeel, collegiaal, professioneel, sociaal, pragmatisch en humor.

Met haar doortastende en no nonsens aanpak in combinatie met haar opleiding en werkervaring bij o.a. een groothandel, een energieleverancier en een computerfabrikant, kan zij de Marketing & Communicatie strategie en uitvoering van uw organisatie naar een hoger niveau brengen!

Delen: