Project/Afdelingsmanager Software Engineering (Jim)

Kandidaatnummer 537

Per direct beschikbaar

Detachering, min 32 uur per week, Tariefsindicatie € 92,50 per uur.

“‘Ik ben een motiverende en enthousiaste manager, Ik werk sinds 1988 met veel passie in de ICT. Ik heb me in de loop van de tijd op een breed terrein ontwikkeld. Ik denk en handel op projectmanagement en managementniveau. Sterk resultaatgericht en op zoek naar de balans tussen inhoud en proces met oog voor de menselijke kant. Gecombineerd met mijn stevige en aangename persoonlijkheid voeg ik daarmee waarde toe aan adviestrajecten en het opzetten en aansturen van organisaties en projecten.

Ik heb veel ervaring in grootschalige ICT trajecten bij organisaties waar veel belangen spelen en meerdere contractpartners bij betrokken zijn. Mijn belangstelling gaat met name uit naar het opzetten en aansturen van grote, complexe ICT projecten waarbij innovaties centraal staan en ongebaande paden bewandeld moeten worden, zowel op technisch als management gebied. Binnen dynamische en politiek sensitieve omgevingen heb ik bewezen goed tot mijn recht te komen.

Qua persoonlijkheid passen de volgende kernbegrippen goed bij mij: bruggenbouwer, probleemoplosser, resultaatgericht, creatief, motiverend, gestructureerd, bevlogen, leergierig, stressbestendig, analytisch, communicatief, doener, helikopterview en levensgenieter.”

Delen: