Planjurist (32-36 uur, max € 63.726,–) – Roosendaal

Introductie


Organisatie

Wij zijn Roosendaal

Wij zijn geen gemeente, wij zijn Roosendaal. Benieuwd wat we daarmee bedoelen? Dat leggen we je graag uit in de video

Wij hanteren een autonomere werkwijze. Dat houdt in dat we in kleine groepen werken van acht tot twaalf medewerkers zonder teamleiders. Wij geloven in de kracht van onze medewerkers. Samen ben je verantwoordelijk voor het groepsresultaat en verdeel je werkzaamheden. Zo zijn we wendbaar, ontstaat er ruimte voor mooie initiatieven en is het werkplezier hoog dankzij de vrijheid in je werkzaamheden. Resultaatgericht, samen en de ander centraal zijn hierbij onze drie kernwaarden.

Roosendaal heeft grote ambities. Zo worden we wat ons betreft een 100.000+ gemeente en laten we onze voorzieningen nu al aansluiten op die ambitie. Roosendaal is de stad van de menselijke maat met talloze kleurrijke verenigingen, inwoners en ondernemers. Groot genoeg voor interessante vraagstukken. Klein genoeg voor korte lijnen met belangrijke stakeholders. Met een ideale ligging: vanuit Rotterdam, Breda of Antwerpen ben je in ruim 30 minuten in Roosendaal.


Functie

Jouw nieuwe baan

Als Planjurist bij de gemeente Roosendaal stel je bestemmingsplannen op en zorg je ervoor dat ze geactualiseerd worden. Je adviseert over ruimtelijke vraagstukken en je zorgt voor de onderbouwing van ruimtelijke plannen. Hiervoor werk je veelvuldig samen met bijvoorbeeld je RO-collega’s, maar ook met collega’s van vergunningen, stedenbouw, milieu en andere adviseurs. Daarnaast heb je ook contacten met specialisten van bijvoorbeeld het Waterschap en de Omgevingsdienst. Soms zit je aan tafel bij de wethouder om hem/haar te adviseren over de mogelijkheden bij bepaalde plannen. Daarnaast bereid je je terdege voor op de komst van de Omgevingswet. Kortom, een afwisselende functie in een groep met behulpzame collega’s die de kneepjes van het vak kennen. Werk wordt in onderling overleg verdeeld, waarbij zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met een ieders kwaliteiten en wensen. Dit is dan ook een ideale baan om verder te groeien binnen het werkveld van de ruimtelijke ordening. 

Functie-eisen

Jouw kracht

Als Planjurist vind je het leuk om met anderen samen te werken en anderen werken graag samen met jou. Je stelt kritische vragen, maar weet ook snel een praktische vertaling te maken en zaken voor elkaar te krijgen. Daarbij verlies je het grotere geheel niet uit het oog. Je kunt goed omgaan met tegengestelde belangen. Als het een keer niet helemaal loopt zoals je had gedacht, dan leiden je humeur en je humor daar niet onder. Vanzelfsprekend beschik je over een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid.
Je hebt een afgeronde relevante hbo en/of wetenschappelijke opleiding (bijvoorbeeld planologie of rechten). Het gaat je zeker helpen wanneer je al wat ervaring hebt in het vakgebied. Kennis van de omgevingswet is hierbij een grote pré. 

Aanbod

Onze arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een uitdagende en veelzijdige functie met veel zelfstandigheid. Daar hoort een passend salaris bij dat recht doet aan jouw inzet en ervaring. De gemeente Roosendaal kiest bewust voor medewerkers die regie nemen over hun eigen ontwikkeling. Uiteraard faciliteren we je daarbij door middel van een persoonlijk ontwikkelbudget. Onze flexibele werktijden en thuiswerkmogelijkheden zorgen voor een goede balans tussen werk en privé. Je krijgt van ons een mobiele telefoon en een laptop. Verder ontvang je elke maand een individueel keuzebudget (17,05% van je maandsalaris) dat je kunt laten uitbetalen of bijvoorbeeld kunt inzetten voor extra vrije dagen. De functie is gewaardeerd in functieschaal 9. Dit betekent een maximaal brutosalaris van € 63.726,- per jaar (incl. Individueel keuzebudget) bij een 36-urige werkweek.

Inlichtingen

Maurice den Hartog 06-46700806 of maurice@mdhrecruitment.nl

Sollicitatie

We zien graag een CV en korte toelichting of motivatie tegemoet.


Delen: