Microsoft 365 consultant met focus op Sharepoint

Beschikbaar in onderling overleg/per direct
Kandidaat 2045
Detachering/Interim
32-40 uur per week
Uurtarief detachering € 87,50 excl. BTW, incl. reiskostenvergoeding

Marco, woonachtig regio Nijmegen, is een ICT specialist met zo’n 35 jaar werkervaring in o.a. functioneel beheer/consultancy op het gebied van Microsoft/Office 365.
Marco heeft in zijn carrière opdrachten in diverse sectoren (Financiële dienstverlening (banken, verzekeringsmaatschappijen), Zakelijke dienstverlening, Lokale Overheid, Gezondheidszorg, Onderwijs en Industrie uitgevoerd.
Naast kennis van diverse Microsoft oplossingen heeft hij een sterke affiniteit met de business problematiek en is hierdoor in staat om, op basis van een iteratief proces, een geautomatiseerde oplossing met toegevoegde waarde te bieden voor business vraagstukken die zowel door de ICT organisatie als de business stakeholders gedragen wordt. De geboden functionele oplossing staat in zijn ogen centraal, niet het (technische) resultaat.
In opdrachten waarbij hij voorafgaand en gedurende een implementatietraject als consultant van toegevoegde waarde kan zijn, kan hij ook prima (een team van) technisch specialisten en/of software engineers ondersteunen. Na afloop van een implementatie is hij uitstekend inzetbaar als functioneel consultant om een gebruikersorganisatie te ondersteunen bij – en te trainen in – het gebruik van Office 365 toepassingen.
Marco heeft sinds 2003 ervaring met alle versies van SharePoint, van Windows SharePoint Services 2003 tot en met SharePoint Server 2016 Enterprise Edition en SharePoint Online. Sinds 2015 ook inzetbaar als global administrator voor Office 365 tenants.
Andere skills:
• het begeleiden van organisaties bij de overgang naar Microsoft 365 en Azure
• het uitvoeren van datamigraties van traditionele filesystemen naar cloudoplossingen met behulp van migratietools als Sharegate of de eigen Microsoft SharePoint Migration Tooling
• het inrichten van een digitale werkplek/sociaal intranet op basis van SharePoint
Marco is te typeren als senior, nuchter, betrokken, leergierig en oplossingsgericht.
Marco is Certified Microsoft Office Specialist for SharePoint.

Delen: