Manufacturing Engineer – Culemborg

Introductie

Onze opdrachtgever biedt een compleet assortiment aan vloer-, wand- en plafondmontage oplossingen, standaard en op maat, voor flat panels en projectoren. Het bedrijf kent een platte no nonsens organisatie, een informele werksfeer met 45 medewerkers, waarvan er 30 werkzaam zijn in de assemblage(bedrijfs)hal en magazijn/expeditie. De afdeling Quality & Engineering is verantwoordelijk voor het ontwikkelen, uitdragen, onderhouden en continu verbeteren van de assemblageprocessen binnen het bedrijf. Hierbij is het uiteindelijke beoogde doel de realisatie van het juiste kwaliteitsniveau van de componenten, materialen en eindproducten die aan klanten worden geleverd, de realisatie van korte doorlooptijden door efficiënte slimme assemblageprocessen in te richten tegen zo laag mogelijke kosten. 


Organisatie

De afdeling Quality & Engineering bestaat uit 2 Quality Control-medewerkers en een Product- en Procesengineer. Ter versterking van dit team zoeken we een Manufacturing Engineer die enerzijds verantwoordelijk is voor het inrichten van de assemblageprocessen in geval van een nieuw product en anderzijds constant bezig is met het verbeteren van de bestaande processen en producten.

Wij zoeken een hands-on techneut die zelfstandig met enthousiasme initiatief neemt en praktisch weet te organiseren en te sturen, te beïnvloeden, te coachen en te samenwerken voor het beste resultaat in de assemblage-productieprocessen.


Functie

De rol van Manufacturing Engineer is een leuke uitdagende rol, waarbij je serieus aan veranderingstrajecten werkt, een lerende assemblagehal verder ontwikkelt, een integrale technische onmisbare rol vervult waarin jij als specialist optimale werkplekinrichtingen realiseert, constant aan kwaliteit en continuïteit werkt, als ook de productiemedewerkers en toeleveranciers ondersteunt en helpt om daarvoor de meest optimale werkomgeving te maken met de juiste tools en gereedschappen.

Vanuitjouw technische affiniteitweet jij de product tekeningen te vertalen naar de werkvloer in de assemblagehal: de inrichting van werkplekken, de benodigde (werk)instructies ter ondersteuning als ook eventuele noodzakelijke trainingen die gegeven moeten worden. Kwaliteit, doorlooptijd, efficiency, duurzaamheid en kostenreductie staan voorop.

Wat ga je doen?

 • het voorbereiden, begeleiden, analyseren, verbeteren en implementeren van de assemblage productieprocessen van nieuwe ontwerpen en wijzigingen van bestaande ontwerpen, inclusief benodigde gereedschappen
 • het opstellen van procesdocumentatie, Process Flow Charts en (werk)instructies
 • het adviseren, beoordelen, inspecteren en rapporteren van processen en producten
 • het behandelen van Returns & After Sales aanvragen van klanten
 • het instrueren, ondersteunen en/of zelf uitvoeren van onderhoudsactiviteiten bij klanten

De vacature is een uitdagende brugfunctie tussen ontwikkeling, kwaliteit, inkoop en assemblage. Jij maakt horizontale en verticale verbindingen vanaf de werkvloer tot aan het management van de organisatie. Belangrijk in deze rol is de ervaring met NPI (new product introduction), kortom het voortraject vanuit R&D naar de assemblage-afdeling. Solliciteer.


Functie-eisen

Wat neem jij mee?

 • MBO+ / HBO werk- en denkniveau met een technische opleiding (bij voorkeur Werktuigbouwkunde)
 • minimaal 2 jaar werkervaring in assemblage engineering/productie omgeving
 • het kunnen lezen van mechanische tekeningen en schema’s
 • kennis over de aard en gebruik van gereedschappen en machines, als ook de werking en de bediening van meetgereedschappen
 • een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • ervaring in de audio/video branche is een pre.
 • ervaring met MS Office en ERP pakket


Aanbod

Wat kun je verwachten?

 • een marktconform vast salaris tussen € 2.750,– en maximaal € 4.500,– bruto per maand op basis van fulltime dienstverband. De functie-inschaling is afhankelijk van aantal jaren relevante werkervaring
 • 8% vakantiegeld
 • 25 vakantiedagen
 • een premievrije pensioenregeling
 • een reiskostenvergoeding


Inlichtingen

Maurice den Hartog 06-46700806, whatsapp of email maurice@mdhrecruitment.nl

Sollicitatie

Solliciteer via de link voorzien van een CV en een motivatie of toelichting op jouw reactie:https://mdhrecruitment.nl/manufacturing-engineer-culemborg/?apply=true

We gaan er van uit dat je beschikt of kan beschikken over een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Delen: