Java Developer + UX Design (32-40 uur, max € 97.006,-) – Benelux – Den Haag

Organisatie

Voor een instantie die merken en modellen registreert in de Benelux (België, Nederland, Luxemburg) zoeken wij een Java developer. De organisatie biedt het i-DEPOT waarin ideeën kunnen worden vastgelegd. Dit alles doen zij vanuit Den Haag met ongeveer 90 medewerkers. De werktalen zijn Nederlands, Engels en Frans.

De missie van het bedrijf is om ondernemers te helpen hun intellectuele eigendom op de meest eenvoudige manier te beschermen in de Benelux. Door slim gebruik te maken van intellectuele eigendom krijgen ondernemingen een sterkere marktpositie.Bij deze organisatie werken betekent werken in een internationale omgeving: klantgericht, professioneel en efficiënt. Het registreert niet alleen merken, zij zijn zelf ook een merk. Een sterk merk, dat in staat is klanten en partners aan te spreken en te inspireren. Want dat zien zij, naast informeren en registreren, als de kerntaak. Werken bij deze organisatie betekent ook: de moeite nemen om uit te vinden wat de klant zoekt. Waarmee kunnen zij van dienst zijn? En hoe halen ze de buitenwereld binnen? Zodat ze altijd weten wat er in het werkveld speelt. Zodat ze maatwerk leveren. En persoonlijke aandacht, één-op-één. Zo maken zij, in de bijzondere wereld van het intellectuele eigendom, voor hun klanten het verschil.


Functie

Wat ga je doen?

De IT afdeling bestaat uit ruim 20 professionals, waaronder 9 Java developers. Voor deze afdeling IT zijn wij op zoek naar een Java software developer, met affiniteit voor UX Design.

De organisatie werkt met twee DevOps teams, waarin ook applicatiebeheer, systeembeheer en analyse zijn vertegenwoordigd. Als Java Developer word je onderdeel van één van deze teams.

Ze kennen een gevarieerd applicatielandschap met applicaties die zijn gebouwd in diverse ontwikkelstacks. Er wordt onder architectuur gebouwd met veel aandacht voor security en gebruikersvriendelijke applicaties voor de interne en externe gebruikers. Het gebruikersvriendelijk, logisch en consistent maken van de applicaties is een belangrijk aandachtsgebied in jouw functie.

Naast moderne applicaties die worden ontwikkeld met onder andere Docker en Kubernetes, Angular en Spring Boot in recente Java versies, is er ook onderhoud en development aan legacy applicaties op basis van servlets, JSP’s en een Backbone frontend. Je zult met beide types applicaties te maken krijgen. Databases en SQL spelen een belangrijke rol in vrijwel alle applicaties en ze zijn met sommige applicaties bezig om gegevens in de cloud op te slaan.

De eigen verantwoordelijkheid en eigen inbreng die je als teamlid hebt, gaan samen met een sterk teamgevoel. Aan het eind van de sprint is een teamverantwoordelijkheid om de sprint conform de definition of done (=getest!) af te ronden. Je voelt je goed in een dynamische en steeds veranderende omgeving, waar plannen en procedures steeds minder een rol spelen. En je bent bereid om over de grenzen van je eigen vakgebied heen te kijken.


Functie-eisen

Hierin herken jij jezelf:

 • HBO werk- en denkniveau met een IT-achtergrond in Software Engineering, Computer Science of verwant hieraan

 • meer dan 5 jaar werkervaring met developen van complexe applicaties;
 • gedegen kennis en ervaring in UX design;
 • gedegen kennis van Git, JDK 8+, Spring Boot, React, Angular, Javascript, CSS, Queues, Docker, Kubernetes, SQL;
 • gewend om in een scrum/Develops omgeving te werken;
 • min. 32 uur per week beschikbaar;
 • een werkvergunning om in Nederland te mogen werken en een vaste woon/verblijfplaats in Nederland (geen werkvisum sponsoring);
 • je communiceert vloeiend in het Nederlands in woord en geschrift;
 • je bent zelfstandig, analytisch, nieuwsgierig, nauwkeurig en hebt gevoel voor humor.


Aanbod

Wat bieden wij jou?

 • een vast maandsalaris tot maximaal € 7.462,– bruto per maand op basis van fulltime dienstverband;
 • een arbeidscontract voor een bepaalde tijd van de duur van 2 jaar met de intentie onbepaalde tijd (proeftijd 2 maanden);
 • Internationale werkomgeving met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • maximaal 50 vakantiedagen per jaar afhankelijk van je leeftijd;
 • 8% vakantiegeld, jaarlijks uitgekeerd in mei;
 • een ziektekostenverzekering met collectiviteitskorting;
 • een pensioenregeling (30% werknemer/70% werkgever);
 • een vaste eindejaarsuitkering welke in december wordt uitgekeerd;

Omdat het een internationale organisatie betreft welke valt onder een Benelux verdrag heeft de organisatie een eigen personeelsreglement, een eigen fiscaal stelsel en een eigen sociale zekerheidsheidsstelsel. Gedurende de tijdelijke overeenkomst komen de nieuwe collega’s in eerste instantie te vallen onder het Nederlandse sociale zekerheidsstelsel. Vanaf de datum in dienst komen de nieuwe collega’s echter wel te vallen onder het eigen fiscale stelsel welke gunstig afwijkt van het Nederlandse fiscale stelsel. Het netto salaris zal hierdoor beduidend gunstiger uitvallen dan in het Nederlandse stelsel. Doordat dit het geval is kan de stap naar deze Benelux-organisatie zeker gemaakt worden door een ZZP-er of freelancer welke overweegt om weer ergens in vaste dienst te treden.


Inlichtingen

Bel/Whatsapp Maurice den Hartog 06-46700806 of email maurice@mdhrecruitment.nll

Sollicitatie

Solliciteer via de link voorzien van een CV en korte motivatie of toelichting

Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is vereist.

Delen: