Interim-Opdracht: IT System Project Engineer ECM – Regio Enschede

Organisatie

Voor een toonaangevende IT dienstverlener die bedrijfssoftware ontwerpt, ontwikkelt, levert als SaaS-oplossing en beheert voor het mkb en (semi-)overheden, zoeken wij ter tijdelijke uitbreiding van een operations team in Haaksbergen een IT System Project Engineer met de focus op het onboarden van nieuwe klanten. Met de komst van de nieuwe omgevingswet begin 2021 worden bestaande bedrijfsapplicaties vervangen voor de nieuwe SaaS suite..

Het softwarebedrijf met bijna 250 medewerkers heeft meerdere kantoorlocaties in Nederland en kent een viertal businessunits, namelijk::

 • Vergunningverlening, toezicht en handhaving (VTH)
 • Ruimtelijke Ordening (RO)
 • Kabels en leidingen (K&L)
 • Enterprise Content Management (ECM)

Onze opdrachtgever is toonaangevend op het gebied van e-Overheid in Nederland, met oplossingen die bijdragen aan het verbeteren van de efficiëntie en productiviteit van overheidsorganisaties in hun relatie met burgers en het bedrijfsleven. Het softwarebedrijf kenmerkt zich door betrokken en energieke professionals, korte lijnen, de nieuwste technologie en een prettige dynamische werksfeer. Op de werkvloer ervaar je een trots op de producten en diensten die zij neerzetten. Naast kwaliteit van het werk vinden zij kennisdelen en ontspanning belangrijk.


Functie

Wat ga je doen?

Als Project engineer binnen de business unit ECM Haaksbergen bied jij op kantoor in samenwerking met andere professonals in het operations/Infrastructuurteam, operationele en vooral projectmatige ondersteuning in het opzetten, het realiseren van een stabiel en veilige OTAP-straat, delivery pipeline en infrastructuur. Samen met 6 collega’s vorm je een zelf organiserend team en ben je verantwoordelijk voor

 • het met de klant afstemmen van de technische vereisten om de omgeving in te regelen
 • het inregelen van koppelingen met informatiesystemen van klanten, denk aan email, DMS en gegevensmagazijnen
 • het inregelen van de TAP-straat en het afstemmen van de benodigde SSL certificaten met de klant
 • het projectmatig inregelen van de applicatie in nauwe afstemming met de klant

De organisatie omarmt Agile principes en werkt in sprints. Je test, accepteert en implementeert de bedrijfsapplicaties op het gebied van Enterprise Content Management. Je opereert in een met name JAVA/Linux georiënteerde omgeving en jouw doel is het ontzorgen van (nieuwe) klanten bij de onboarding c.q. migratie.

De opdrachtduur is waarschijnlijk tot en met dit jaar met een optie tot verlenging.


Functie-eisen

Wat vragen wij van jou?

 • je hebt minimaal een MBO 4 ICT-opleiding afgerond en je hebt affiniteit met software(ontwikkeling)
 • kennis c.q. ervaring met databases, (Linux) besturingssystemen, scripting technieken, netwerken en virtualisatie
 • kennis van VPN verbindingen en SSL certificaten
 • een uitstekende schriftelijke én mondelinge beheersing van de Nederlandse taal
 • communicatief vaardig, een teamspeler met een service- en resultaatgerichte instelling, een hands-on proactieve instelling en makkelijk in de omgang
 • minimaal 32 uur per week beschikbaar


Aanbod

Wat kun je verwachten?

Verschillende constructies zijn mogelijk. Ook zzp-ers worden uitgenodigd om te solliciteren op deze interim-opdracht.

Een kandidaat kan ook via een payroll-constructie worden ingezet op basis van een bruto maandsalaris met woon/werkverkeer reiskostenvergoeding, variërend afhankelijk van achtergrond en ervaring eur 3.350,- tot eur 5.250,– op basis van eur 40 uur per week.


Inlichtingen

Maurice den Hartog 06-46700806, whatsapp of email maurice@mdhrecruitment.n

Sollicitatie

Solliciteer via de link voorzien van een CV, korte motivatie, beschikbaarheid en salarisindicatie/zzp-tarief. Graag een 2-tal referenties toevoegen om gedrag/houding en professionaliteit te toetsen.

Delen: