INGEVULD – Technisch Coördinator Servicebedrijf (32- 40 uur, max € 51.840,-) – Breda

Introductie

“‘Een energieke en enthousiaste technische duizendpoot die onze medewerkers en onze relaties helpt en ondersteunt bij servicevragen”‘


Organisatie

Bij onze opdrachtgever draait alles om hoogwaardige technische maaltijddistributiesystemen. Deze systemen ondersteunen voedingsconcepten in ziekenhuizen en zorginstellingen. Met een bereik dat zich uitstrekt over Nederland en België, zijn zij de drijvende kracht achter innovatieve maaltijdoplossingen voor in huiskamers, groepsverzorging, restaurants en andere locaties binnen de intramurale zorg. Met 15 medewerkers zorgen zij er voor dat gasten kunnen genieten van maaltijden zoals bedoeld.


Functie

De uitdaging

Het bedrijf kent een Backoffice (Administratie, Personeelszaken en Financiën), Sales en een Technische Service Dienst met een 5-tal monteurs c.q. adviseurs. Voor de aansturing en coördinatie van deze monteurs als ook het inkopen van onderdelen en het monitoren van het voorraadbeheer zoekt het bedrijf versterking in de positie van een Technisch Coördinator. Als technische “‘duizendpoot”‘ opereer je als spil in de organisatie en weet je de medewerkers en de relaties te helpen en te ondersteunen bij klant- en servicevragen. Je bent de back-up in de planning van de monteurs en het interne en externe aanspreekpunt voor de automatisering. Je rapporteert aan de directeur. 


Functie-eisen

Jouw profiel

Heb je een achtergrond in de elektrotechniek en ambieer je een omgeving waar jouw hands-on mentaliteit en technische vaardigheden floreren? Deze rol biedt jou de ideale uitdaging. We zoeken iemand die niet bang is voor verantwoordelijkheid en die gedreven is om structuur aan te brengen in onze processen. Integriteit, accuraatheid en doelgerichte communicatie zijn jouw tweede natuur. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.


Aanbod

Wat kun je verwachten?

  • een vast salaris tot € 4.000,– bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband, gebaseerd op de CAO Metaal. De functie-inschaling is afhankelijk van aantal jaren relevante werkervaring en achtergrond;
  • 8% vakantiegeld (uitbetaald in juni);
  • 25 vakantiedagen + 13 adv dagen;
  • een collectieve pensioenregeling (PME) of -verzekering; 
  • een reiskostenregeling conform CAO Metaal;
  • een mobiele telefoon.


Inlichtingen

Maurice den Hartog 06-46700806 of maurice@mdhrecruitment.nl

Sollicitatie

We zien graag een CV en korte toelichting of motivatie tegemoet. We sluiten de vacature zodra we een passende kandidaat hebben gevonden.

Delen: