INGEVULD – Salarisadministrateur (32 -36 uur, max € 63.726,-) – Roosendaal

Introductie

Een proactieve en zelfstandige collega die er energie van krijgt om te zorgen voor een optimale salarisadministratie binnen de gemeente Roosendaal! 
 

Organisatie

WIj zijn Roosendaal

Wij zijn geen gemeente, wij zijn Roosendaal. Benieuwd wat we daarmee bedoelen? Dat leggen we je graag uit in deze video. 

Wij hanteren een autonomere werkwijze. Dat houdt in dat we in kleine groepen werken van acht tot twaalf medewerkers zonder teamleiders. Wij geloven in de kracht van onze medewerkers. Samen ben je verantwoordelijk voor het groepsresultaat en verdeel je werkzaamheden. Zo zijn we wendbaar, ontstaat er ruimte voor mooie initiatieven en is het werkplezier hoog dankzij de vrijheid in je werkzaamheden. Resultaatgerichtsamen en de ander centraal zijn hierbij onze drie kernwaarden. 

Roosendaal heeft grote ambities. Zo worden we wat ons betreft een 100.000+ gemeente en laten we onze voorzieningen nu al aansluiten op die ambitie. Roosendaal is de stad van de menselijke maat met talloze kleurrijke verenigingen, inwoners en ondernemers. Groot genoeg voor interessante vraagstukken. Klein genoeg voor korte lijnen met belangrijke stakeholders. Met een ideale ligging: vanuit Rotterdam, Breda of Antwerpen ben je in ruim 30 minuten in Roosendaal. 


Functie

Jouw nieuwe baan

Als Salarisadministrateur ben je de verbindende schakel tussen salarisadministratie, personeelsadministratie, financiële administratie, HR en ADP. Je bent samen met je collega’s aanspreekpunt voor salarisvragen en medeverantwoordelijk voor een tijdige en correcte salaris verwerking. Samen met de HR-adviseurs en HR-medewerkers ben jij het eerste aanspreekpunt voor de gehele organisatie. Je zorgt voor procesoptimalisatie ten aanzien van salaris- en E-HRM processen. Je bent continu alert en proactief op verbeteringen die doorgevoerd kunnen worden in het salarisverwerkingsproces. Dit kan zowel betrekking hebben op het automatiseren van regelingen als bijvoorbeeld op het verbeteren van het aanleverproces van de mutaties. Daarnaast adviseer je ook over wijzigingen in fiscale wet- en regelgeving en signaleert of deze betrekking hebben op de organisatie.

Maar je helpt ook bij het oplossen van financiële vraagstukken en de accountantscontroles. Je bent daarbij in staat om pro-forma berekeningen op te stellen, evenals pensioenberekeningen of ontslagvergoedingen. Jij beheerst het salarissysteem (ADP) en weet feilloos rapportages te vervaardigen en te beheren. Je zult hierbij ook samenwerken met de regionaal applicatiebeheerders.

Je werkt vanuit het team Administratie & Faciliteiten voor de gehele organisatie. Het cluster P&O bestaat uit drie HR-medewerkers, een salarisadministrateur, twee administratieve ondersteuners en twee regionale applicatiebeheerders ADP (die voor de regio werken). Je werkt intensief samen met collega’s binnen ons eigen cluster en de HR-adviseurs en beleidsadviseur HR van de groep P&O.


Functie-eisen

Jouw kracht

Je bent klant- en vraaggericht en wacht niet af totdat de vraag gesteld wordt, maar bent deze vaak al voor met jouw pro-actieve houding. Problemen zie je als een uitdaging en je houdt ervan om deze op te lossen. Jou maken ze niet gek, want je bent een kei in het stellen van prioriteiten en het plannen van je werk. En ook al ken je de inhoud niet altijd, je doorziet processen en procedures supersnel. Daarnaast ben je zeer nauwkeurig in het vastleggen van gegevens en communicatief sterk zowel in woord als geschrift.

Je beschikt over minimaal een afgeronde relevante mbo+ opleiding en heb je ervaring met salarissystemen, bijvoorbeeld ADP. Het gaat je zeker helpen in deze functie wanneer je bekend bent met de CAO Gemeenten en je affiniteit hebt met applicatiebeheer. Ervaring binnen een gemeente/overheid is een pré.


Aanbod

Onze arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een uitdagende en veelzijdige functie met veel zelfstandigheid. Daar hoort een passend salaris bij dat recht doet aan jouw kwaliteiten. De gemeente Roosendaal kiest bewust voor medewerkers die regie nemen over hun eigen ontwikkeling. Uiteraard faciliteren we je daarbij door middel van een persoonlijk ontwikkelbudget. Onze flexibele werktijden en thuiswerkmogelijkheden zorgen voor een goede balans tussen werk en privé. Je krijgt van ons een mobiele telefoon en een laptop. Verder ontvang je elke maand een individueel keuzebudget (17,05% van je maandsalaris) dat je kunt laten uitbetalen of bijvoorbeeld kunt inzetten voor extra vrije dagen. De functie is gewaardeerd in functieschaal 9. Dit betekent een maximaal brutosalaris van € 63.727,- per jaar (incl. individueel keuzebudget) bij een 36-urige werkweek.


Inlichtingen

Maurice den Hartog 06-46700806 of maurice@mdhrecruitment.nl

Sollicitatie

We zien graag een CV en korte toelichting of motivatie tegemoet. We sluiten de vacature zodra we een passende kandidaat hebben gevonden.

Delen: