INGEVULD – Adviseur APV/Bijzondere Wetten (32-36 uur, max € 63.726,-) – Roosendaal

Organisatie

Jouw nieuwe baan

Als Adviseur APV en Bijzondere Wetten beoordeel je complexe aanvragen op het gebied van de APV en bijzondere wetten. Afhankelijk van jouw werkervaring ben jij of ontwikkel jij je tot het aanspreekpunt voor de aanvrager van een vergunning en verzorg jij de informatie over de aanvraag. Je hebt de regie op het proces vanaf het moment dat de aanvraag voor de vergunning binnenkomt tot aan de beschikking.

Hiervoor doe je gericht onderzoek en zorg je ervoor dat je alle informatie hebt, die je nodig hebt om een besluit te kunnen nemen. Zo zoek je verschillende stakeholders op om het juiste besluit te kunnen nemen. Mochten er eventueel nog aanvullende zaken nodig zijn om een vergunning te kunnen verlenen, formuleer jij zelf als specialist onder welke specifieke voorwaarden de vergunning verleend kan worden. Naast de uitvoerende werkzaamheden signaleer jij nieuwe ontwikkelingen op jouw vakgebied en lever je een proactieve bijdrage aan de implementatie van deze ontwikkelingen in nieuw beleid, verordeningen en het proces.

Binnen deze functie werk je samen met de Coördinator APV/ evenementen en ben je in geval van een senior adviseur APV sparringpartner voor je collega’s op het gebied van onder andere evenementen, standplaatsen en andere APV-producten en complexe dossiers.

Je maakt onderdeel uit van de groep Vergunningen. De medewerkers van de groep behandelen Wabo-aanvragen, verstrekken vergunningen en ontheffingen in het kader van de APV en Bijzondere Wetten.


Functie

Jouw kracht

Als talent op het gebied van APV/Bijzondere Wetten ben je leergierig en kun je de gemeentelijke en wettelijke regelgeving snel eigen maken. Je wekt vertrouwen bij je gesprekspartners, of dat nu een wethouder, een horecaondernemer, een ambtenaar of een inwoner is. Je stelt namelijk kritische vragen, maar weet ook snel een praktische vertaling te maken en zaken voor elkaar te krijgen. Daarbij voel je goed aan of iets politiek gevoelig is. Je werkt graag samen met anderen en anderen werken graag samen met jou. Als het een keer niet helemaal loopt zoals je had gedacht, dan leidt jouw humeur daar niet onder en neem je anderen met jouw enthousiasme mee. Jou maken ze niet gek, want je bent een kei in het stellen van prioriteiten en het plannen van je werk.

Je hebt minimaal een afgeronde relevante mbo+/hbo opleiding, bijvoorbeeld in een juridische richting.
Functie-eisen

Wij zijn Roosendaal

Wij zijn geen gemeente, wij zijn Roosendaal. Benieuwd wat we daarmee bedoelen? Dat leggen we je graag uit in deze video.

Wij hanteren een autonomere werkwijze. Dat houdt in dat we in kleine groepen werken van acht tot twaalf medewerkers zonder teamleiders. Wij geloven in de kracht van onze medewerkers. Samen ben je verantwoordelijk voor het groepsresultaat en verdeel je werkzaamheden. Zo zijn we wendbaar, ontstaat er ruimte voor mooie initiatieven en is het werkplezier hoog dankzij de vrijheid in je werkzaamheden. Resultaatgericht, samen en de ander centraal zijn hierbij onze drie kernwaarden.

Roosendaal heeft grote ambities. Zo worden we wat ons betreft een 100.000+ gemeente en laten we onze voorzieningen nu al aansluiten op die ambitie. Roosendaal is de stad van de menselijke maat met talloze kleurrijke verenigingen, inwoners en ondernemers. Groot genoeg voor interessante vraagstukken. Klein genoeg voor korte lijnen met belangrijke stakeholders. Met een ideale ligging: vanuit Rotterdam, Breda of Antwerpen ben je in ruim 30 minuten in Roosendaal.


Aanbod

Onze arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een uitdagende en veelzijdige functie met veel zelfstandigheid. Daar hoort een passend salaris bij dat recht doet aan jouw inzet en ervaring. De gemeente Roosendaal kiest bewust voor medewerkers die regie nemen over hun eigen ontwikkeling. Uiteraard faciliteren we je daarbij door middel van een persoonlijk ontwikkelbudget. Onze flexibele werktijden en thuiswerkmogelijkheden zorgen voor een goede balans tussen werk en privé. Je krijgt van ons een mobiele telefoon en een laptop. Verder ontvang je elke maand een individueel keuzebudget (17,05% van je maandsalaris) dat je kunt laten uitbetalen of bijvoorbeeld kunt inzetten voor extra vrije dagen. De functie is gewaardeerd voor de starter/talent tot aan de senior medewerker in functieschaal 8 en 9. Dit betekent een maximaal brutosalaris van € 63.726,- per jaar (incl. Individueel keuzebudget) bij een 36-urige werkweek.


Inlichtingen

Voor meer informatie over de functie, de gemeentelijke organisatie of de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met:

– Ramon Boers, HR-adviseur: 06-25778069.

– Maurice den Hartog, Arbeidsmarktspecialist a.i.: 06-46700806

Neem vooral ook eens een kijkje op de website van Roosendaal.

Sollicitatie

Heb je interesse? Reageer door een motivatiebrief en cv in te sturen via de optie “solliciteer”. Acquisitie stellen wij niet op prijs. Zodra de vacature is ingevuld, sluiten we de publicatie.

Delen: