interim-opdracht: Microsoft 365/Sharepoint/Security- Administrator – Zuid-Holland

Organisatie

Voor een Nederlandse producent van robots en datasystemen gevestigd in Zuid-Holland zoeken wij ter tijdelijke aanvulling van het IT-team, een interim-professional voor tenminste 6 maanden, met een optie tot verlenging. Het bedrijf levert voor de agrarische sector geautomatiseerde systemen over de hele wereld.


Lees meer
Delen:

Agile Coach/Scrum Master, IT-Dienstverlener – Zoetermeer

Organisatie

Voor een toonaangevende IT dienstverlener die bedrijfssoftware ontwerpt, ontwikkelt, levert als SaaS-oplossing en beheert voor het mkb en (semi-)overheden, zoeken wij ter uitbreiding van de organisatie een ervaren Agile Coach/Scrum Master.

Het softwarebedrijf telt zo’n 250 medewerkers, verschillende teams en heeft meerdere kantoorlocaties in Nederland (Zoetermeer, Arnhem, Haaksbergen, Zwolle en Nieuwegein) en kent een viertal productlijnen, namelijk:

  • Vergunningverlening, toezicht en handhaving (VTH)
  • Ruimtelijke Ordening (RO)
  • Kabels en leidingen (K&L)
  • Enterprise Content Management (ECM)

Onze opdrachtgever is toonaangevend op het gebied van e-Overheid in Nederland, met oplossingen die bijdragen aan het verbeteren van de efficiëntie en productiviteit van overheidsorganisaties in hun relatie met burgers en het bedrijfsleven. Het softwarebedrijf kenmerkt zich door betrokken en energieke professionals, korte lijnen, de nieuwste technologie en een prettige dynamische werksfeer. Op de werkvloer ervaar je een trots op de producten en diensten die zij neerzetten. Naast kwaliteit van het werk vinden zij kennisdelen en ontspanning belangrijk. Als professional verzorg je de ontwikkeling van de zelfsturende en zelforganiserende teams, waarbij een ieder én ook de nieuwe organisatie zijn identiteit kent, accepteert en met trots uitdraagt.


Lees meer
Delen:

Business Development Manager, Softwarebedrijf – Nieuwegein

Introductie

Het bedrijf maakt ICT-oplossingen voor gemeenten, provincies, waterschappen, netwerkbeheerders en zelfstandige bestuursorganen. Zij willen een waardevolle bijdrage leveren aan onze samenleving. Dit doen zij door het werk van hun klanten te verbeteren met innovatieve Cloud oplossingen die aansluiten op domeinkennis. Met hun oplossingen vergunningverlening, toezicht & handhaving, planvorming, bodem en ondergrondse infrastructuur dragen bij aan de inrichting en het beheer van onze fysieke leefomgeving. Het softwarebedrijf telt zo’n 250 medewerkers, verschillende teams en heeft meerdere kantoorlocaties In Nederland (Zoetermeer, Arnhem, Haaksbergen, Zwolle en Nieuwegein) en kent een viertal productlijnen.


Lees meer
Delen:

Applicatiebeheerder, Logistieke Dienstverlening – Utrecht

Introductie

Voor een logistieke dienstverlener in het midden van het land zoeken we ter versterking van het IT-team en ter verdere professionalisering van de organisatie en processen een technical engineer die thuis is in de logistieke processen en applicaties. Als kandidaat ben jij hands-on, technisch gedreven en zelfstandig opererend, waarbij je de schakel bent tussen de business en IT.


Lees meer
Delen: