Microsoft 365 & Sharepoint Specialist (interim-opdracht) – Tilburg

Introductie

Voor een gerenommeerd productiebedrijf in de Food zoeken wij tijdelijk een specialist die samen met de afdeling IT, R&D en Sales het NPI proces (New Product Introduction) kan automatiseren doordat deze interim-professional de in- en outs weet van de Office 365 suite, met name Sharepoint Online, Microsoft Power Automate en Forms. De interimmer is bekwaam om de administratieve stroom van het NPI-proces te verbeteren. Het bedrijf is gemigreerd naar 365 in de Cloud en heeft nog Office 2013 als ook Sharepoint 2013 draaien voor een nieuw product te introduceren. Daarbij maken zij gebruik van Excel. Dit gehele traject, denkend in processtappen, willen zij door de inzet van een tijdelijke externe versimpelen, stroomlijnen en gebruik maken van de mogelijkheden die Office 365 suite biedt.

Onze opdrachtgever is een enthousiast en bovenal ambitieus bedrijf. Openheid, flexibiliteit, slagvaardigheid en gedrevenheid maken dit bedrijf tot ’s werelds grootste producent in de business. Door de constante focus op innovatie trachten ze de positie de komende jaren verder uit te bouwen.Lees meer
Delen:

Applicatiespecialist Oracle JD Edwards ERP (E1) met management kwaliteiten – Zaltbommel

Organisatie

Waar ga je werken?

Voor een toonaangevende landelijke technische groothandel, zoeken wij vanwege de groei van de organisatie een ervaren functioneel applicatiespecialist Oracle JD Edwards ERP (EnterpriseOne) met ervaring in het uitrollen en implementeren van JDE-projecten én operationeel leidinggevende kwaliteiten in IT management.

Kennis en kunde van JDE E1 is essentieel en ook de ambitie om operationeel leidinggevende te willen zijn c.q. worden in de vorm van het dagelijks operationeel aansturen van het IT (applicatie)team. Het familiebedrijf telt 65 vestigingen, circa 750 medewerkers en heeft een assortiment van meer dan 150.000 artikelen. Het bedrijf is volop in beweging en ontwikkeling naar een 24 uurs economie, e-commerce en verdere logistieke automatisering.

De IT-afdeling telt 10 medewerkers op het hoofdkantoor in Zaltbommel. De organisatie zoekt een ervaren en kundige fab-er JDE ERP (E1) die de rechterhand is/wordt van de huidige IT-manager. Jij regelt de dagelijkse operationele gang van zaken binnen het IT-team v.w.b. functionele applicaties en desgewenst de gehele automatisering (1e, 2e en 3e lijns).

Voldoe je aan voornoemde omschrijving dan nodigen wij jou van harte uit om te reageren.


Lees meer
Delen:

Tank container Maintenance & Repair (M&R) Manager Europe (permanent job) – Rotterdam

Organisatie

For our client, the world’s leading tank container lessor with a fleet of over 60,000 tanks,we are looking for a M&R Manager Europe. The M&R Manager Europe is responsible for the EU local fleet maintenance and repair process and applicable technical activities under the direction and guidance of the Operations Manager Europe.

Functional Responsibilities

  • The M&R Manager Europe will provide overall guidance and supervision to the M&R Technical Surveyor Europe
  • The M&R Manager Europe ensures that the technical and operational policies and procedures are effectively executed and administered by our depot structure
  • The M&R Manager Europe must be a team player with comprehensive tank container industry experience able to build and maintain relationships with internal and external customers, depots and partners


Lees meer
Delen:

Werkvoorbereider Elektrotechniek – Technische Dienst – Veghel

Organisatie

Heb jij passie voor techniek? Ben jij ambitieus en krijg je er een kick van om de planning van onderhoud en technische projecten vlekkeloos te laten verlopen? Wil je deel uit maken van een gemotiveerd team? Dan ben jij met jouw enthousiasme en ervaring de nieuwe collega die wij zoeken voor onze functie met veel ontwikkelmogelijkheden voor de toekomst!

Onze opdrachtgever zet zich in voor een mooie buiten-leefomgeving: in kwaliteit, duurzaamheid, comfort, kleur en vorm. Zij produceert hoogwaardige bestratings- en geveloplossingen voor publieke en private toepassing. Productontwikkeling vindt plaats vanuit de gedachte dat onze (openbare) ruimte bijdraagt aan bredere maatschappelijke doelen zoals veiligheid, duurzaamheid en gezondheid. Het speelveld is gericht op alle gebruiksgebieden van de buitenruimte: wonen, wegen, winkelen, werken en welzijn. Zij hebben een 4-tal productielocaties met twee gespecialiseerde verkoopkantoren in Nederland en twee verkooplocaties in België en Duitsland. In totaal zijn er ca. 350 medewerkers in dienst.

Je komt rechtstreeks in dienst bij de opdrachtgever en rapporteert aan het Hoofd Technische Dienst.


Lees meer
Delen: