M&R Controller, Tank Containers Europe (permanent job) – Rotterdam

Organisatie

For our client, the world’s leading tank container lessor with a fleet of over 60,000 tanks,we are looking for a M&R Controller Europe. The M&R Controller Europe is responsible for theEU local fleet maintenance and repairprocesssupport of operational area activitities as directed bij Senior Operations Manager Europeand assist in technical matters, interfacing with M&R Technical Surveyor, M&R Manager, Fleet Manager,Senior Operations Manager, area depots, independent surveyors, and customers.

Functional Responsibilities

  • monitoring and updating repair estimates for the depots on a daily basis in accordance with procedures
  • managing the status of damaged tank containers and repair performance of depots
  • assisting in the resolution of repair or technical disputes
  • preparing repair invoices
  • addressing depot managers
  • managing customer specific off-hire data
  • participating in projects


Lees meer
Delen:

Backoffice Medewerker Europa, Tank Containers – Rotterdam

Organisatie

Voor onze klant, ‘s werelds grootste leasemaatschappij van tankcontainers met een vloot van meer dan 75.000 tankcontainers, zijn we op zoek naar een Backoffice Medewerker Europa. Samen met een collega ben je in Europa verantwoordelijk voor de invoer- , beheer- en monitoring werkzaamheden over de afspraken die worden gemaakt met depots en klanten over het onderhoud en het reparatieproces van tankcontainers.Je rapporteert aan de Operations Manager Europa en assisteert in operationele technische zaken, waarbij je contacten onderhoudt met de M&R Technical Surveyor, M&R Manager, Fleet Manager, depots, onafhankelijke inspecteurs en klanten.


Lees meer
Delen:

INGEVULD – Master Data/Business Intelligence Medewerker – Optische Medische Industrie – Breda

Introductie

Voor een toonaangevende internationale speler in de optische medische industrie zijn we ter uitbreiding van het team op zoek naar een collega die verantwoordelijk is voor de integriteit van de bedrijfsdatabases (SAP, SAP-CRM, Salesforce) van de Benelux-organisatie, als ook voor de kwalitatieve query’s, rapportages en dashboards. De organisatie met het hoofdkantoor in Duitsland telt Wereldwijd meer dan 35.000 medewerkers in bijna 50 landen met ongeveer 30 productievestigingen, 60 verkoop- en servicebedrijven en 27 onderzoeks- en ontwikkelingsfaciliteiten. 

Ben jij toe aan een volgende stap in jouw carrière; is Master Data jouw passie en wil jij je verder ontwikkelen in Business Intelligence (BI) binnen een innovatieve, dynamische en internationale digitale werkomgeving met interdisciplinaire teams met veel ontwikkelperspectief en flexibiliteit, dan gaan we graag in gesprek met jou.Lees meer
Delen:

Manufacturing Engineer – Culemborg

Introductie

Onze opdrachtgever biedt een compleet assortiment aan vloer-, wand- en plafondmontage oplossingen, standaard en op maat, voor flat panels en projectoren. Het bedrijf kent een platte no nonsens organisatie, een informele werksfeer met 45 medewerkers, waarvan er 30 werkzaam zijn in de assemblage(bedrijfs)hal en magazijn/expeditie. De afdeling Quality & Engineering is verantwoordelijk voor het ontwikkelen, uitdragen, onderhouden en continu verbeteren van de assemblageprocessen binnen het bedrijf. Hierbij is het uiteindelijke beoogde doel de realisatie van het juiste kwaliteitsniveau van de componenten, materialen en eindproducten die aan klanten worden geleverd, de realisatie van korte doorlooptijden door efficiënte slimme assemblageprocessen in te richten tegen zo laag mogelijke kosten. 


Lees meer
Delen: