FPGA Engineer R&D, Cameraproducent – Breda

Organisatie

Onze opdrachtgever is een wereldwijde leider in de hardware- en softwareoplossingen die televisie mogelijk maken. Zij zijn erop gericht om klanten in staat te stellen televisie programma inhoud te creëren, te controleren en te verbinden, waar, hoe en wanneer deze ook wordt geconsumeerd. Zij bieden de innovatieve tools – camera’s, instant replay, signaalbeheer en meer – om klanten te helpen de efficiëntie van hun activiteiten te verbeteren en tegelijkertijd betere verhalen te vertellen om kijkers aan te trekken en te behouden. Met de geïntegreerde oplossingen van deze cameraproducent die flexibiliteit, efficiëntie, kosteneffectiviteit, kwaliteit en schaalbaarheid mogelijk maken, hebben omroepen en content-makers wat ze nodig hebben om hun bedrijf te ondersteunen en te laten groeien.

De cameraproducent met 115 medewerkers is een van de vele merken die deel uitmaken van het indrukwekkende portfolio van een wereldwijde organisatie van miljarden dollars met 10.000 getalenteerde mensen die de missie-kritische netwerkinfrastructuur en audiovisuele uitzendbehoeften van veel van ’s werelds bekendste merken ondersteunt, waardoor ze in het hart van de wereldwijde transformatie naar een echt verbonden wereld staan. De organisatie is op zoek naar gedreven, resultaatgerichte teamleden om te helpen verder te groeien en te slagen.

Meer en meer van de grootste momenten van het leven worden ervaren door middel van schermen dan ooit tevoren – ze maken ons aan het lachen en huilen, glimlachen en schreeuwen, en geven ons soms zorgen en wanhoop. Onze opdrachtgever is er trots op dat ze innovatieve content-makers, omroepen en mediaorganisaties in staat stelt om rijke, meeslepende programma’s te produceren die de kijker nog dichter bij de actie brengt; meer betrokken maakt bij het verhaal en meer verbonden met anderen. Ben jij enthousiast over de mogelijkheid de professional te zijn waartoe onze klanten zich wenden, vandaag en morgen, terwijl ze ernaar streven om deze magie over de hele wereld te brengen? Dan ben jij de collega die we in ons team willen hebben!


Functie

Je dag als FPGA Engineer R&D

Binnen de R&D afdeling van de Camera Productlijn in Breda is de FPGA ontwerpgroep (6 medewerkers) verantwoordelijk voor het leveren van FPGA-ontwerpen voor videosignaalverwerking en snelle netwerkinterfaces voor de productontwikkeling van de camera. Innovatie staat centraal in de activiteiten met als doel het verbeteren van de concurrentiekracht van het product. In een cross-functioneel projectteam ontwerpt, simuleert en test u hogesnelheids FPGA-ontwerpen. Je werkt met de beste ontwikkelingsinstrumenten (Matlab, Simulink, HDL Coder, Ease, Modelsim) aan geavanceerde technologie (Ultrascale/+, Stratix 10).


Functie-eisen

Wat neem jij mee?

 • Bachelor of Master in Elektrotechniek, bij voorkeur digitaal ontwerpen
 • meer dan 3 jaar ervaring in FPGA-ontwerpen
 • kennis van videosignaalverwerking en/of snelle netwerkinterfaces
 • zeer gemotiveerde teamspeler met goede sociale en communicatieve vaardigheden
 • gretig om diep in de technologische uitdagingen te duiken.
 • sterk in het oplossen van complexe problemen


Aanbod

Wat kun je verwachten?

 • een marktconform vast salaris, maximaal € 4.970,– bruto per maand op basis van fulltime dienstverband. De functie-inschaling is afhankelijk van aantal jaren relevante werkervaring en loopt door tot een maximum groeipad van € 6.218,– bruto per maand in de schaal
 • een vaste eindejaarsuitkering, 13e maandsalaris (december)
 • een bonusregeling afhankelijk van het wereldwijde resultaat en persoonlijk functioneren
 • 8% vakantiegeld (mei)
 • 27 vakantiedagen en 13 adv dagen
 • een vaste vergoeding representatiekosten
 • een pensioenregeling, Bedrijfspensioenfonds Metalektro (PME)
 • een reiskostenvergoeding
 • diverse verzekeringen via een collectief voordelig plan (ziektekosten, ANW-hiaat, WGA/WIA)
 • een studiefonds, een netto studietoelage per maand voor de kinderen van de medewerkers die een MBO, HBO of academische opleiding volgen
 • een volledige vergoeding met opleidingsovereenkomst gericht op jouw persoonlijke vaktechnische ontwikkeling


Inlichtingen

Maurice den Hartog 06-46700806, whatsapp of email maurice@mdhrecruitment.nl

Sollicitatie

Solliciteer via de link voorzien van een CV en korte motivatie. Graag toevoegen: een 2-tal referenties, jouw beschikbaarheid en een indicatie van jouw huidige bruto maandsalaris.

De selectieprocedure bestaat uit een tweetal sollicitatiegesprekken inclusief een online psychologische test (persoonlijkheid, interesses/motivatie en eventueel normen en waarden), waarna een eventueel schriftelijk arbeidsvoorstel volgt.

Goed om te weten is dat tijdens de proefperiode van jouw nieuwe aanstelling binnen het bedrijf, een background screening van jouw CV extern wordt uitgevoerd. Deze richt zich op de validiteit van de diploma’s, jouw arbeidsverleden en het in bezit zijn van alle relevante documenten om in Nederland te mogen werken.


Delen: