Werkvoorbereider Projecten, Installatietechniek – Hulst

Organisatie

Voor een veelzijdige duurzame installateur zoeken wij uitbreiding van het montageteam een Werkvoorbereider Projecten (32 – 40 uur). Het bedrijf ontwerpt, installeert, onderhoudt en beheert klimaatinstallaties die ervoor zorgen dat het comfort van de klant centraal staat. Comfortabel kunnen wonen en werken. Zij werken voor een diverse klantenkring: ziekenhuizen, verzorgingstehuizen, industrie, bedrijfsleven, scholen én de particulier. Heb jij passie voor techniek en interesse in verwarming- airconditioning of sanitaire installaties kom dan ons team versterken.

In totaal werken zo’n 55 medewerkers vanuit de locaties Hulst en Goes in Zeeland bij dit familiebedrijf. Jouw standplaats is Hulst. Zij zijn trots op hun vakmanschap en blijven investeren in expertise, innovatie en samenwerking. Trends als energiebesparing, verduurzaming, langer zelfstandig wonen en de ontwikkeling van smart buildings zorgen ervoor dat installatiewerk in de bouw en de daarbij horende werkgelegenheid steeds groter worden. Goed nieuws voor ons. En voor jou! Het bedrijf staat voor betrouwbaar, betrokken, veelzijdig, enthousiast én duurzaam.


Lees meer
Delen:

Agile Coach/Scrum Master, IT-Dienstverlener – Zoetermeer

Organisatie

Voor een toonaangevende IT dienstverlener die bedrijfssoftware ontwerpt, ontwikkelt, levert als SaaS-oplossing en beheert voor het mkb en (semi-)overheden, zoeken wij ter uitbreiding van de organisatie een ervaren Agile Coach/Scrum Master.

Het softwarebedrijf telt zo’n 250 medewerkers, verschillende teams en heeft meerdere kantoorlocaties in Nederland (Zoetermeer, Arnhem, Haaksbergen, Zwolle en Nieuwegein) en kent een viertal productlijnen, namelijk:

  • Vergunningverlening, toezicht en handhaving (VTH)
  • Ruimtelijke Ordening (RO)
  • Kabels en leidingen (K&L)
  • Enterprise Content Management (ECM)

Onze opdrachtgever is toonaangevend op het gebied van e-Overheid in Nederland, met oplossingen die bijdragen aan het verbeteren van de efficiëntie en productiviteit van overheidsorganisaties in hun relatie met burgers en het bedrijfsleven. Het softwarebedrijf kenmerkt zich door betrokken en energieke professionals, korte lijnen, de nieuwste technologie en een prettige dynamische werksfeer. Op de werkvloer ervaar je een trots op de producten en diensten die zij neerzetten. Naast kwaliteit van het werk vinden zij kennisdelen en ontspanning belangrijk. Als professional verzorg je de ontwikkeling van de zelfsturende en zelforganiserende teams, waarbij een ieder én ook de nieuwe organisatie zijn identiteit kent, accepteert en met trots uitdraagt.


Lees meer
Delen:

Business Development Manager, Softwarebedrijf – Nieuwegein

Introductie

Het bedrijf maakt ICT-oplossingen voor gemeenten, provincies, waterschappen, netwerkbeheerders en zelfstandige bestuursorganen. Zij willen een waardevolle bijdrage leveren aan onze samenleving. Dit doen zij door het werk van hun klanten te verbeteren met innovatieve Cloud oplossingen die aansluiten op domeinkennis. Met hun oplossingen vergunningverlening, toezicht & handhaving, planvorming, bodem en ondergrondse infrastructuur dragen bij aan de inrichting en het beheer van onze fysieke leefomgeving. Het softwarebedrijf telt zo’n 250 medewerkers, verschillende teams en heeft meerdere kantoorlocaties In Nederland (Zoetermeer, Arnhem, Haaksbergen, Zwolle en Nieuwegein) en kent een viertal productlijnen.


Lees meer
Delen:

Monteur Installatietechniek, Werktuigbouwkunde – Hulst

Organisatie

Onze opdrachtgever is een veelzijdige duurzame installateur. Zij ontwerpen, installeren, onderhouden en beheren klimaatinstallaties die ervoor zorgen dat het comfort van de klant centraal staat. Comfortabel kunnen wonen en werken. Zij werken voor een diverse klantenkring: ziekenhuizen, verzorgingstehuizen, industrie, bedrijfsleven, scholen én de particulier. Wij zoeken ter uitbreiding van de organisatie een monteur (32 – 40 uur). Heb jij passie voor techniek en interesse in verwarming- airconditioning of sanitaire installaties installeren, kom dan ons montage/installatieteam versterken. Een uitdagende en veelzijdige baan waarbij je bij de klanten thuiswerkt, op projecten bij bedrijven of in de nieuwbouw. Je bent dagelijks zelfstandig en in een team bezig met het plaatsen en in bedrijfstellen van technische installaties. Dus sleutel aan je carrière en neem de sleutels in handen.

Zijn VRV-installaties, koudwatermachines en splitunits jouw passie en interessegebied, opteer dan voor F-Gas monteur of koelmonteur.

In totaal werken 55 medewerkers vanuit Hulst en Goes in Zeeland bij dit familiebedrijf. Zij zijn trots op hun vakmanschap en blijven investeren in expertise, innovatie en samenwerking. Trends als energiebesparing, verduurzaming, langer zelfstandig wonen en de ontwikkeling van smart buildings zorgen ervoor dat installatiewerk in de bouw en de daarbij horende werkgelegenheid steeds groter worden. Goed nieuws voor ons. En voor jou! Het bedrijf staat voor betrouwbaar, betrokken, veelzijdig, enthousiast én duurzaam.


Lees meer
Delen: