Microsoft 365 & Sharepoint Specialist (interim-opdracht) – Tilburg

Introductie

Voor een gerenommeerd productiebedrijf in de Food zoeken wij tijdelijk een specialist die samen met de afdeling IT, R&D en Sales het NPI proces (New Product Introduction) kan automatiseren doordat deze interim-professional de in- en outs weet van de Office 365 suite, met name Sharepoint Online, Microsoft Power Automate en Forms. De interimmer is bekwaam om de administratieve stroom van het NPI-proces te verbeteren. Het bedrijf is gemigreerd naar 365 in de Cloud en heeft nog Office 2013 als ook Sharepoint 2013 draaien voor een nieuw product te introduceren. Daarbij maken zij gebruik van Excel. Dit gehele traject, denkend in processtappen, willen zij door de inzet van een tijdelijke externe versimpelen, stroomlijnen en gebruik maken van de mogelijkheden die Office 365 suite biedt.

Onze opdrachtgever is een enthousiast en bovenal ambitieus bedrijf. Openheid, flexibiliteit, slagvaardigheid en gedrevenheid maken dit bedrijf tot ’s werelds grootste producent in de business. Door de constante focus op innovatie trachten ze de positie de komende jaren verder uit te bouwen.Lees meer
Delen:

Projectmanager Tijdregistratiesysteem Productiebedrijf (interim-opdracht) – Schoonrewoerd

Organisatie

Voor een internationaal bedrijf met 28 productielocaties en ruim 11.000 medewerkers zoeken we voor de 3 locaties in Nederland en 450 medewerkers een interim-projectmanager die een nieuw tijdregistratiesysteem aanbesteed, aanschaft, implementeert en vervolgens koppelt aan de bestaande AFAS software. Het huidige tijdsregistratiesysteem is gedateerd en het servicecontract eindigt april 2021. Men streeft er naar om per 1/1/2020 een nieuw tijdregistratiesysteem te hebben ingevoerd. De interim-professional vormt een projectteam om de wensen en verwachtingen af te stemmen en het project vervolgens in z’n totaliteit te coördineren met voornamelijk HRM en financiële stakeholders.


Lees meer
Delen: