IT System Engineer VTH – Zoetermeer

Voor een toonaangevende IT dienstverlener die bedrijfssoftware ontwerpt, ontwikkelt, levert als SaaS-oplossing en beheert voor het mkb en (semi-)overheden, zoeken wij ter uitbreiding van een team in Zoetermeer een IT Technical Engineer met focus op System/Infrastructure (Windows, Linux, VMware, PowerShell).

Het softwarebedrijf met bijna 250 medewerkers heeft meerdere kantoorlocaties in Nederland en kent een viertal businessunits, onder meer:

  • Vergunningverlening, toezicht en handhaving (VTH)
  • Ruimtelijke Ordening (RO) en
  • Kabels en leidingen (K&L)
  • Enterprise Content Management (ECM)

Onze opdrachtgever is toonaangevend op het gebied van e-Overheid in Nederland, met oplossingen die bijdragen aan het verbeteren van de efficiëntie en productiviteit van overheids-organisaties in hun relatie met burgers en het bedrijfsleven. Het softwarebedrijf kenmerkt zich door betrokken en energieke professionals, korte lijnen, de nieuwste technologie en een prettige dynamische werksfeer. Op de werkvloer ervaar je een trots op de producten en diensten die zij neerzetten. Naast kwaliteit van het werk vinden zij kennisdelen en ontspanning belangrijk.


Lees meer
Delen:

Werkvoorbereider Elektrotechniek – Technische Dienst – Veghel

Heb jij passie voor techniek? Ben jij ambitieus en krijg je er een kick van om de planning van onderhoud en technische projecten vlekkeloos te laten verlopen? Wil je deel uit maken van een gemotiveerd team? Dan ben jij met jouw enthousiasme en ervaring de nieuwe collega die wij zoeken voor onze functie met veel ontwikkelmogelijkheden voor de toekomst!

Onze opdrachtgever zet zich in voor een mooie buiten-leefomgeving: in kwaliteit, duurzaamheid, comfort, kleur en vorm. Zij produceert hoogwaardige bestratings- en geveloplossingen voor publieke en private toepassing. Productontwikkeling vindt plaats vanuit de gedachte dat onze (openbare) ruimte bijdraagt aan bredere maatschappelijke doelen zoals veiligheid, duurzaamheid en gezondheid. Het speelveld is gericht op alle gebruiksgebieden van de buitenruimte: wonen, wegen, winkelen, werken en welzijn. Zij hebben een 4-tal productielocaties met twee gespecialiseerde verkoopkantoren in Nederland en twee verkooplocaties in België en Duitsland. In totaal zijn er ca. 350 medewerkers in dienst.

Je komt rechtstreeks in dienst bij de opdrachtgever en rapporteert aan het Hoofd Technische Dienst.


Lees meer
Delen:

Werkvoorbereider Elektrotechniek, Technische Dienst Productie – Aalst

Waar kom je terecht?

Je komt terecht in een prettig en hardwerkend team dat volop in ontwikkeling is. Als Werkvoorbereider Elektrotechniek kom je rechtstreeks in dienst bij deze opdrachtgever en val je onder de verantwoordelijkheid van het Hoofd Technische Dienst. In deze functie werk je in een flexibele dagdienst waarbij enige mate van flexibiliteit wordt verwacht. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een ploegoverdracht in de avond.

De werkzaamheden verricht je binnen een innovatieve producent van betonnen gevel-, straat- en tuinstenen. Een familiebedrijf dat na 74-jaar nog steeds blijft groeien vanwege de passie en vakmanschap van de (350!) medewerkers. Door deze passie onderscheiden zij zich met kwalitatief hoogwaardige producten en de kracht om klanten snel en efficiënt van dienst te zijn. De organisatie staat voor de waarden die zij in de medewerkers zoeken: Oog voor detail, Inventiviteit, Teamgeest, Eigenaarschap, en Leergierigheid. Aalst (55 medewerkers) is één van de 4 productielocaties in Nederland.


Lees meer
Delen:

(Allround) Senior Netwerk Engineer die vernieuwt … – Ridderkerk

Onze opdrachtgever is een publieke dienstverlener waar digitalisering en duurzaamheid centraal staat in de strategie. De organisatie telt zo’n 600 medewerkers.

De afdeling Advies & Automatisering levert zijn diensten vanuit een integrale systeemvisie en samenwerking met alle afdelingen binnen deze organisatie.

Binnen het team ICT van de afdeling is het beheer en dienstverlening van de kantoor- en procesautomatisering ondergebracht. Het team kent de disciplines Servicedesk, Systeembeheer, Technische Automatisering en Projectleiding en bestaat uit. ca. 20 medewerkers.

De afdeling ICT zet de komende jaren in op het samenwerken met partners (outtasking en outsourcing, groeien naar een regie organisatie) en heeft als sourcing strategie gekozen voor “Cloud tenzij”. Het team ICT Systeembeheer wil onze opdrachtgever uitbreiden met een senior netwerkbeheerder. Het team bestaat uit vijf medewerkers: één netwerkbeheerder, twee systeembeheerders en een back-up /storage specialist.


Lees meer
Delen: