Werkvoorbereider Elektrotechniek – Technische Dienst – Veghel

Organisatie

Heb jij passie voor techniek? Ben jij ambitieus en krijg je er een kick van om de planning van onderhoud en technische projecten vlekkeloos te laten verlopen? Wil je deel uit maken van een gemotiveerd team? Dan ben jij met jouw enthousiasme en ervaring de nieuwe collega die wij zoeken voor onze functie met veel ontwikkelmogelijkheden voor de toekomst!

Onze opdrachtgever zet zich in voor een mooie buiten-leefomgeving: in kwaliteit, duurzaamheid, comfort, kleur en vorm. Zij produceert hoogwaardige bestratings- en geveloplossingen voor publieke en private toepassing. Productontwikkeling vindt plaats vanuit de gedachte dat onze (openbare) ruimte bijdraagt aan bredere maatschappelijke doelen zoals veiligheid, duurzaamheid en gezondheid. Het speelveld is gericht op alle gebruiksgebieden van de buitenruimte: wonen, wegen, winkelen, werken en welzijn. Zij hebben een 4-tal productielocaties met twee gespecialiseerde verkoopkantoren in Nederland en twee verkooplocaties in België en Duitsland. In totaal zijn er ca. 350 medewerkers in dienst.

Je komt rechtstreeks in dienst bij de opdrachtgever en rapporteert aan het Hoofd Technische Dienst.


Lees meer
Delen:

Werkvoorbereider Elektrotechniek, Technische Dienst Productie – Aalst

Organisatie

Waar kom je terecht?

Je komt terecht in een prettig en hardwerkend team dat volop in ontwikkeling is. Als Werkvoorbereider Elektrotechniek kom je rechtstreeks in dienst bij deze opdrachtgever en val je onder de verantwoordelijkheid van het Hoofd Technische Dienst. In deze functie werk je in een flexibele dagdienst waarbij enige mate van flexibiliteit wordt verwacht. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een ploegoverdracht in de avond.

De werkzaamheden verricht je binnen een innovatieve producent van betonnen gevel-, straat- en tuinstenen. Een familiebedrijf dat na 74-jaar nog steeds blijft groeien vanwege de passie en vakmanschap van de (350!) medewerkers. Door deze passie onderscheiden zij zich met kwalitatief hoogwaardige producten en de kracht om klanten snel en efficiënt van dienst te zijn. De organisatie staat voor de waarden die zij in de medewerkers zoeken: Oog voor detail, Inventiviteit, Teamgeest, Eigenaarschap, en Leergierigheid. Aalst (55 medewerkers) is één van de 4 productielocaties in Nederland.


Lees meer
Delen:

Elektromonteur Technische Dienst Produktieomgeving (32 – 40 uur) – Nieuw-Lekkerland

Organisatie

Voor onze opdrachtgever, een producent van hoogwaardige bestratings- en geveloplossingen voor publieke en private toepassing, zoeken wij ter uitbreiding van ons team Technische Dienst een Elektromonteur (32 – 40 uur). Heb jij passie voor techniek en interesse in productieprocessen kom dan ons team versterken. Sleutel aan je carrière en neem de sleutels in handen om ons machinepark en gebouwen te bedwingen. Nieuw-Lekkerland is één van de 4 productielocaties in Nederland van dit familiebedrijf. In totaal werken zo’n 350 medewerkers bij onze opdrachtgever, waarvan 75 medewerkers op de locatie Nieuw-Lekkerland.


Lees meer
Delen:

E-monteur Technische Dienst Industrie – Aalst

Organisatie

Voor onze opdrachtgever, een producent van hoogwaardige bestratings- en geveloplossingen voor publieke en private toepassing, zoeken wij ter uitbreiding van ons team Technische Dienst een Elektromonteur. Heb jij passie voor techniek en interesse in productieprocessen kom dan ons team versterken. Sleutel aan je carrière en neem de sleutels in handen om ons machinepark en gebouwen te bedwingen. Aalst is één van de 4 productielocaties in Nederland van dit familiebedrijf. In totaal werken zo’n 350 medewerkers bij onze opdrachtgever, waarvan 55 medewerkers op de locatie Aalst (Gelderland).


Lees meer
Delen: