Functioneel Applicatie Specialist | ERP & E-commerce | Promotionele artikelen en Relatiegeschenken – Tiel

Organisatie

Onze opdrachtgever is een familiebedrijf in promotionele artikelen en relatiegeschenken, actief door heel Europa en ook daarbuiten. Zij houden voorraad in Europa en bedrukken de producten in een eigen productie met de logo’s of promotieboodschappen van adverteerders. Het bedrijf telt zo’n 500 medewerkers in 7 landen, waarvan 70 medewerkers werkzaam zijn op het hoofdkantoor in Tiel. Iedere dag doen zij de uiterste best om de verwachtingen van de klanten te overtreffen. Hierbij zijn de kernwaarden Speed, Simplicity, Fun en Success belangrijke drijfveren.


Lees meer
Delen:

Scrum Master/Teamleider Product Information Management (PIM) – Technische Groothandel – Zaltbommel

Organisatie

Bouw mee aan GROEI

Onze opdrachtgever is dé specialist in sanitair, verwarming, installatie, lucht & ventilatie en elektra met meer dan 750 collega’s. De organisatie is onderdeel van de marktleider in Europa en is in een nieuwe fase waarbij ze voortbouwen op de successen uit het verleden, nieuwe kansen pakken én investeren in de toekomst. Bouw jij mee? Dit is jouw kans.


Lees meer
Delen:

SAP Master Data Medewerker – Optische Medische Industrie – Breda

Introductie

Voor een toonaangevende internationale speler in de optische medische industrie zijn we ter uitbreiding van het team op zoek naar een collega die verantwoordelijk is voor de integriteit van de bedrijfsdatabases (SAP, SAP-CRM, Salesforce) van de Benelux-organisatie, als ook voor de kwalitatieve query’s. De organisatie met het hoofdkantoor in Duitsland telt Wereldwijd meer dan 35.000 medewerkers in bijna 50 landen met ongeveer 30 productievestigingen, 60 verkoop- en servicebedrijven en 27 onderzoeks- en ontwikkelingsfaciliteiten. 

Ben jij toe aan een volgende stap in jouw carrière; is SAP Master Data jouw passie en wil jij je verder ontwikkelen binnen een innovatieve, dynamische en internationale digitale werkomgeving met interdisciplinaire teams met veel ontwikkelperspectief en flexibiliteit, dan gaan we graag in gesprek met jou.Lees meer
Delen:

FILLED – M&R Controller, Tank Containers Europe (permanent job) – Rotterdam

Organisatie

For our client, the world’s leading tank container lessor with a fleet of over 60,000 tanks,we are looking for a M&R Controller Europe. The M&R Controller Europe is responsible for theEU local fleet maintenance and repairprocesssupport of operational area activitities as directed bij Senior Operations Manager Europeand assist in technical matters, interfacing with M&R Technical Surveyor, M&R Manager, Fleet Manager,Senior Operations Manager, area depots, independent surveyors, and customers.

Functional Responsibilities

  • monitoring and updating repair estimates for the depots on a daily basis in accordance with procedures
  • managing the status of damaged tank containers and repair performance of depots
  • assisting in the resolution of repair or technical disputes
  • preparing repair invoices
  • addressing depot managers
  • managing customer specific off-hire data
  • participating in projects


Lees meer
Delen: