Wij helpen u graag verder

Beschikbaar

Onderstaande professionals zijn direct beschikbaar om bij jou aan de slag te gaan. Neem contact met ons op voor verdere informatie. Vraag vrijblijvend het CV van onderstaande professionals op.

Technisch Applicatie- en Database Engineer (Robert)

Beschikbaar in onderling overleg
Werving en Selectie
Kandidaat 985
40 uur per week
Salarisindicatie bruto € 4.500,– – € 5.000,– per maand
Regio Zuid-Holland & West-Brabant; Reizend met Openbaar Vervoer

Robert is verantwoordelijk voor het testen, implementeren, functioneren, onderhouden, proactieve monitoring, upgraden en uitfaseren van aan elkaar gekoppelde business kritische en complexe applicaties, interfaces, systemen (Unix, Windows en AIX) en databases (Sybase, Ms SQL Server en Oracle). Hij coördineert werkzaamheden binnen het release en wijzigingsbeheer, is graag het aanspreekpunt voor key-users en werkt aan diverse projecten. Robert heeft ervaring in de financiële wereld, FMCG en offshore. Hij zoekt een nieuwe uitdaging in een complexe dynamische IT omgeving van UNIX, Windows, Citrix servers en databases met een hoge Availability and failover systems.

#Rotterdam, #ASL2, #MCSA, #Azure, #Redhat, #Security, #Procesverbetering, #Troubleshooten, #HBO, #OTAP, #ITIL, #SAN.

Delen:

Interim (Project) Manager/Teamleider of Scrum Master (Roos)

Beschikbaar in onderling overleg
Detachering
Kandidaat 926
24 – 32 uur per week
Tariefsindicatie € 90,– – € 105,– excl. B.T.W. afhankelijk van het aantal uren per week, opdrachtduur en reisafstand. 

Roos is iemand die organisaties ondersteunt bij het structureren en coördineren van projecten, zodat de kwaliteit wordt verbeterd en verspilling van tijd, geld en talent wordt tegen gegaan. Ze is iemand die zorgt voor orde en structuur en daardoor de weg vrij maakt voor nieuwe ideeën, nieuwe mensen of nieuw beleid. Een ervaren manager, een daadkrachtige, planmatige organisator die sterk is in het implementeren van projecten, verbeter-& verandertrajecten. De medewerker verliest ze hierbij zeker niet uit het oog. Samen met hen zoekt ze naar hun talenten om hen op de juiste passende werkplek te krijgen. Ze leidt graag mensen op en coacht hen bij hun ontwikkeling.  Met een vleugje humor, creativiteit en veel enthousiasme komt ze tot goede resultaten. Inmiddels 19 jaar ervaring in de dienstverlening en affiniteit met zorg & onderwijs. Betrokken bij implementaties van:

  • Teamontwikkeling
  • Introductie leanprogramma
  • Nieuwe processen & procedures
  • Nieuw werkwijze
  • Systeemimplementaties
  • Samenvoeging van afdelingen
  • Cultuurverandering
  • Trainingen en workshops
Delen:

ICT Service Delivery Manager (Ramon)

Beschikbaar in onderling overleg
Werving & Selectie 
Kandidaat 791
36-40 uur per week
Salarisindicatie bruto eur 5.400,– per maand

Ramon is Elektrotechnisch opgeleid, gevolgd door Mbo4 Informatica en HBO Business IT & Management. Hij heeft zo’n 11 jaar werkervaring als 1e/2e lijn ICT-medewerker, gevolgd door 4 jaar een leidinggevende rol in Infrastructuur & Operatie. Nu bemoeit hij zich zo’n 3,5 jaar met processen, problems en changes. 

Ramon vindt het leuk om de overview te houden, verwachtingen te managen en stakeholder management uit te voeren. Projecten begeleiden, deze faciliteren en afspraken borgen. Zaken voor elkaar krijgen, cases analyseren en troubleshooten is zijn ding. Graag wil hij resultaat boeken en verder binnen een organisatie doorgroeien naar het bemoeien met visie en missie van een organisatie en deze vervolgens uitvoeren.

Delen:

ICT Manager/Teamleider (Leon)

Beschikbaar in onderling overleg
Werving & Selectie 
Kandidaat 797
40 uur per week
Salarisindicatie bruto eur 5.100,– per maand (excl. bonusregeling, auto van de zaak, laptop, telefoon …)

Na zijn middelbaar onderwijs is Leon ruim 8 jaar operationeel actief geweest in netwerk- en systeembeheer MKB (ontwerpen, opzetten, beheren, migreren en verhuizen). Vervolgens heeft hij 3 jaar de rol van een zelfstandige projectmanager ICT bekleed (onderzoek, begeleiding en advies) in verschillende branches bij verschillende opdrachtgevers. Nu is hij bijna 10 jaar een ICT-leidinggevende binnen een bedrijf met ca. 300 werkplekken op verschillende locaties in Nederland.    

Als senior manager is hij dienstverlenend van aard, een gemotiveerde doorzetter die graag de directie en MT realistisch en resultaatgericht adviseert op het gebied van strategische vraagstukken, zoals verbetering van de dienstverlening, standaardisatie en ICT beleid. Leon is op zoek naar een nieuwe uitdaging/omgeving.

Delen:

Systeem- (2e lijns) en Service-engineer (Sam)

Beschikbaar per direct
Werving & Selectie én Detachering
Kandidaat 82
40 uur per week
Salarisindicatie bruto eur 2.800,– per maand/Detacheringstarief eur 42,50 per uur

Sam (MTS Elektrotechniek) is te spreken over de combinatie van het ICT-beheer op serverniveau én het contact met de eindgebruikers als werkplekbeheerder. Hij houdt van een grote mate van zelfstandigheid en de beslissingsbevoegdheid die hij tijdens de uitvoering van zijn werkzaamheden heeft. Doelgerichtheid, organisatorisch inzicht en doorzettingsvermogen zijn begrippen die u continu zult terugvinden in zijn stijl van werken. Daarnaast beschouwt hij het opsporen en oplossen van knelpunten als een absolute uitdaging.
Sam kijkt uit naar een nieuwe baan, als ook de mogelijkheden van een nieuwe detacheringsopdracht. Het verder ontwikkelen is een blijvende factor in de functies die hij uitvoert. Zijn interesse gaat uit naar een functie waarbij hij de mogelijkheid krijgt verder te groeien, maar ook waar er op sociaal gebied genoeg te beleven is. Zijn werkervaring is voornamelijk in de publieke sector (gemeentes, overheden en bibliotheken). MCSE, SCCM, Citrix, MCP, ITIL, AD, SQL en Messaging.

Delen:

Allround System/Netwerk-engineer (Jos)

Detachering
Beschikbaarheid en inzet in onderling overleg
Tariefsindicatie eur 72,50 per uur

Kandidaatnr 52

Jos is een allround system/netwerk-engineer en inzetbaar voor detacheringsopdrachten. Hij heeft ervaring in het troubleshooten, 3e lijns support, monitoren en installeren van server- en werkstations als ook het projectmatig aansturen én het meewerken in ICT-teams in verschillende omgevingen. Omvang/grootte tot 250 werkplekken.

Zijn kennis- en ervaringsgebieden zijn Ms Windowsserver 2012/2016 Client/Desktop Software tot en met windows 10, Netwerken (routing, switching, wireless, firewalls), AD, Citrix (XenApp 7.5, XenDesktop , XenServer , hyper-v, VMWare, VDI, RES Powerfuse, Microsoft Exchange, Office 365 Cloud- en Back-up oplossingen (Veeam, Ashay, etc) en Office365 migraties. Tevens heeft hij veel expertise in financiële software paketten zoals o.a. Unit4, Exact, Afas en Twinfield.

Delen:
Delen: