Wij helpen u graag verder

Beschikbaar

Onderstaande professionals zijn direct beschikbaar om bij jou aan de slag te gaan. Neem contact met ons op voor verdere informatie. Vraag vrijblijvend het CV van onderstaande professionals op.

DevOps IT-engineer

Beschikbaar per direct
Kandidaat 1663
Werving & Selectie/Detachering/Interim/Deta-vast
36-40 uur per week
Regio Oost-Nederland (Enschede, Arnhem, Apeldoorn, Zwolle)
Salarisindicatie € 4.300,– bruto per maand
Uurtarief interim/detachering vanaf € 65,– excl. reiskosten

Pascal met roots MTS-Electronica heeft vele jaren detachering meegemaakt en is ook in vaste dienst geweest. Hij heeft ervaring als technisch applicatiebeheerder en -ontwikkelaar, als ook Linux/Unix-systeembeheerder. Hij is in vele rollen werkzaam geweest waaronder ook C/C++/C#/VB/VBA programmeur of Unix shellscripter. Vaak werd hem gevraagd of hij iets wilde automatiseren, zodat hij in de programmeursrol rolde. Bij het aanreiken van een interim-opdracht of een vaste betrekking op moment heeft zijn voorkeur de vaste betrekking om daarmee ook een relatie op te bouwen met collega’s.

Delen:

Microsoft 365 consultant met focus op Sharepoint

Beschikbaar in onderling overleg/per direct
Kandidaat 2045
Detachering/Interim
32-40 uur per week
Uurtarief detachering € 87,50 excl. BTW, incl. reiskostenvergoeding

Marco, woonachtig regio Nijmegen, is een ICT specialist met zo’n 35 jaar werkervaring in o.a. functioneel beheer/consultancy op het gebied van Microsoft/Office 365.
Marco heeft in zijn carrière opdrachten in diverse sectoren (Financiële dienstverlening (banken, verzekeringsmaatschappijen), Zakelijke dienstverlening, Lokale Overheid, Gezondheidszorg, Onderwijs en Industrie uitgevoerd.
Naast kennis van diverse Microsoft oplossingen heeft hij een sterke affiniteit met de business problematiek en is hierdoor in staat om, op basis van een iteratief proces, een geautomatiseerde oplossing met toegevoegde waarde te bieden voor business vraagstukken die zowel door de ICT organisatie als de business stakeholders gedragen wordt. De geboden functionele oplossing staat in zijn ogen centraal, niet het (technische) resultaat.
In opdrachten waarbij hij voorafgaand en gedurende een implementatietraject als consultant van toegevoegde waarde kan zijn, kan hij ook prima (een team van) technisch specialisten en/of software engineers ondersteunen. Na afloop van een implementatie is hij uitstekend inzetbaar als functioneel consultant om een gebruikersorganisatie te ondersteunen bij – en te trainen in – het gebruik van Office 365 toepassingen.
Marco heeft sinds 2003 ervaring met alle versies van SharePoint, van Windows SharePoint Services 2003 tot en met SharePoint Server 2016 Enterprise Edition en SharePoint Online. Sinds 2015 ook inzetbaar als global administrator voor Office 365 tenants.
Andere skills:
• het begeleiden van organisaties bij de overgang naar Microsoft 365 en Azure
• het uitvoeren van datamigraties van traditionele filesystemen naar cloudoplossingen met behulp van migratietools als Sharegate of de eigen Microsoft SharePoint Migration Tooling
• het inrichten van een digitale werkplek/sociaal intranet op basis van SharePoint
Marco is te typeren als senior, nuchter, betrokken, leergierig en oplossingsgericht.
Marco is Certified Microsoft Office Specialist for SharePoint.

Delen:

Project-/Account- en Relatiemanager ICT

Beschikbaar in onderling overleg
Kandidaatnummer 1522
Werving & Selectie, 40 uur per week
Salarisindicatie vanaf € 4.500,– bruto per maand

Peter is Elektrotechnisch mbo opgeleid aangevuld met HEAO Bedrijfskader (geen diploma). Vanuit een netwerkengineer, supportrol is hij doorgegroeid naar een technisch managers- en vervolgens commerciële buitendienstrol, waarbij hij nu graag het aanspreekpunt is voor bestaande en nieuwe business. Hij legt de verbinding tussen de klantvraag en -escalaties en kantoor. Peter is een teamplayer die zijn netwerk aanspreekt om nieuwe connecties te maken, bruggen te bouwen en relaties te adviseren over het verbeteren van de bedrijfsvoering. Met zijn internationale werkervaring ambieert hij een technische, dienstverlenende werkomgeving in Zuid-Holland, Noord-Brabant en/of Zeeland.
Skills, expertise en persoonlijkheid: MS365, Virtualisatie, Cloud Computing, IT dienstverlening, coach, sportief, doorzetter en resultaat- en oplossingsgericht.

Delen:

IT-Applicatiebeheerder TECHNIEK

Beschikbaar per direct
Werving & Selectie/Detachering/Deta-vast
Kandidaat 2370

32 – 40 uur per week

Salarisindicatie vanaf eur 3.400,– bruto per maand/eur 52,50 per uur deta-vast excl. B.T.W. all in; excl. reiskosten

Rugter betitelt zichzelf als Technical Support Engineer CAD of applicatiebeheerder met bijna 10 jaar dienstverband bij een softwarebedrijf. Hij geeft aan dat vanwege de beursgang van de organisatie en nieuwe (re)organisatie zijn functie boventallig wordt verklaard en hij op zoek is naar een nieuwe uitdaging. Zijn profiel triggerde mijn gezien zijn (engineering) vak ervaring om het zo maar uit te drukken als Autocad tekenaar pijpleidingsystemen en scheepsbouw, gevolgd door zo’n bijna 18 jaar ervaring als beheerder van bedrijfsapplicaties en informatiesystemen: o.a. het selecteren, het installeren/opzetten, het implementeren, het testen en het beheren. Hij is vanuit het vak naar IT-ondersteuning gegroeid en heeft verschillende rollen mogen bekleden in zijn loopbaan; CAD Designer, Designer, EDM/CAD Application Administrator tot Technical Support Engineer. Zijn salarisindicatie is vanaf bruto € 3.400,– per maand o.b.v. 40 uur per week, waarbij op te merken is dat hij met een eerdere overstap zo’n eur 7-8.000,– per jaar heeft ingeleverd. 

Vaardigheden & expertise: (Project) Engineering, Oil & Gas, Petroleum, Bentley Microstation, Inventor, Document Management, Piping, Construction en 3D.

Delen:

IT Technisch Support/Beheer

Beschikbaar per direct
Werving & Selectie/Deta-vast
Kandidaat 2066
32-40 uur per week
Salarisindicatie eur 3.300,– bruto per maand/eur 55,– per uur deta-vast excl. B.T.W. all in; excl. evt. reiskosten

Rob, woonachtig regio Rotterdam, is een ICT specialist met zo’n 15 jaar werkervaring in o.a. systeem-, netwerk- en applicatiebeheer, adviestrajecten en aanbestedingen/inkoop. Hij telt na zijn HBO studie Informatica één werkgever die door enorme reorganisaties helaas een einde dienstverband met hem moest afstemmen. Hij was medeverantwoordelijk met 3 collega’s voor ongeveer 200 werkplekken, wanneer je er van uitgaat dat elke werknemer meestal 3 devices heeft. Zijn collega’s omschreven hem als een gezellige teamplayer die graag initiatief neemt en een groot verantwoordelijkheidsgevoel heeft. Cloud en 365 triggert hem. Ook veel ervaring met audits, ITIL, geven van korte gebruikerscursussen en kortom het vastleggen & overbrengen van kennis & procedures.
Skills & expertise:
– Implementatie, beheer & support van Microsoft omgevingen, zowel lokaal als cloud (Active Directory, Powershell, Office 365, Exchange, Exchange Online, Onedrive, Teams, BYOD)
– ERP, CRM en GDPR trajecten
– Netwerken op basis van Cisco, Cisco Meraki, HP/3com & telecom op basis van Siemens

Delen:

Applicatiebeheerder/consultant (Technisch/Functioneel)

Beschikbaar per direct
Werving & Selectie/Detachering/Deta-vast
Kandidaat 1244

Peter (woonplaats Tilburg) is een ervaren applicatiebeheerder met ervaring in de domeinen HRM, Finance, CRM en ERP in de branches Computersoftware, Vastgoed, Voedselproductie, Auto-industrie en Financiële diensten/Verzekeringen. Hij is per direct beschikbaar voor 24 uur per week; het liefst 32 uur per week en zelfs via een deta-vast constructie over te nemen na 1600 facturabele uren. Salarisindicatie € 3.500,– bruto per maand en desgewenst inzetbaar via een payrollconstructie voor eur 60,– per uur excl. B.T.W. all excl. reiskostenvergoeding.
Specialismen: Centerity, Dynamics AX, SQL-server, Topdesk, Sharepoint, VB.net, cics, cobol, Html, Ibm, Ibm 3090, Ibm db/2, Idms, Ims db, Ims dc, Ispf, Isp, Microsoft access, Microsoft office, Mvs xa, oracle sql, os vs, pl1, Prince 2, Sql, tso, SDLC, Unix system administration, Control-m, Heat

Delen:
Delen: