Wij helpen u graag verder

Beschikbaar

Onderstaande professionals zijn direct beschikbaar om bij jou aan de slag te gaan. Neem contact met ons op voor verdere informatie. Vraag vrijblijvend het CV van onderstaande professionals op.

IT Technisch Support/Beheer

Beschikbaar per direct
Werving & Selectie/Deta-vast
Kandidaat 2066
32-40 uur per week
Salarisindicatie eur 3.300,– bruto per maand/eur 55,– per uur deta-vast excl. B.T.W. all in; excl. evt. reiskosten

Rob, woonachtig regio Rotterdam, is een ICT specialist met zo’n 15 jaar werkervaring in o.a. systeem-, netwerk- en applicatiebeheer, adviestrajecten en aanbestedingen/inkoop. Hij telt na zijn HBO studie Informatica één werkgever die door enorme reorganisaties helaas een einde dienstverband met hem moest afstemmen. Hij was medeverantwoordelijk met 3 collega’s voor ongeveer 200 werkplekken, wanneer je er van uitgaat dat elke werknemer meestal 3 devices heeft. Zijn collega’s omschreven hem als een gezellige teamplayer die graag initiatief neemt en een groot verantwoordelijkheidsgevoel heeft. Cloud en 365 triggert hem. Ook veel ervaring met audits, ITIL, geven van korte gebruikerscursussen en kortom het vastleggen & overbrengen van kennis & procedures.
Skills & expertise:
– Implementatie, beheer & support van Microsoft omgevingen, zowel lokaal als cloud (Active Directory, Powershell, Office 365, Exchange, Exchange Online, Onedrive, Teams, BYOD)
– ERP, CRM en GDPR trajecten
– Netwerken op basis van Cisco, Cisco Meraki, HP/3com & telecom op basis van Siemens

Delen:

Applicatiebeheerder/consultant (Technisch/Functioneel)

Beschikbaar per direct
Werving & Selectie/Detachering/Deta-vast
Kandidaat 1244

Peter (woonplaats Tilburg) is een ervaren applicatiebeheerder met ervaring in de domeinen HRM, Finance, CRM en ERP in de branches Computersoftware, Vastgoed, Voedselproductie, Auto-industrie en Financiële diensten/Verzekeringen. Hij is per direct beschikbaar voor 24 uur per week; het liefst 32 uur per week en zelfs via een deta-vast constructie over te nemen na 1600 facturabele uren. Salarisindicatie € 3.500,– bruto per maand en desgewenst inzetbaar via een payrollconstructie voor eur 60,– per uur excl. B.T.W. all excl. reiskostenvergoeding.
Specialismen: Centerity, Dynamics AX, SQL-server, Topdesk, Sharepoint, VB.net, cics, cobol, Html, Ibm, Ibm 3090, Ibm db/2, Idms, Ims db, Ims dc, Ispf, Isp, Microsoft access, Microsoft office, Mvs xa, oracle sql, os vs, pl1, Prince 2, Sql, tso, SDLC, Unix system administration, Control-m, Heat

Delen:

ICT Proces-, Informatie- of Afdelingsmanager

Beschikbaar in onderling overleg
Werving & Selectie/Detachering
Kandidaat 558
min. 32 uur per week i.g.v. vast dienstverband
min. 20 uur per week i.g.v. detachering
Salarisindicatie bruto € 4.250,– per maand
Uurtarief detachering € 76,50 excl. reiskostenvergoeding

Elco is zijn werkervaring gestart met het opzetten en managen van IT service- en procesmanagement, waarna hij is doorgegroeid naar ICT-afdelingsmanager met een span of control van 10-15 fte. De afgelopen 5 jaar vervulde hij de rol van de sturende en strategische informatiemanager en analist, waarin hij als schakel functioneerde tussen bedrijfs- en productieprocessen, digitalisering en IT-innovaties. Zijn kracht zit ‘m door zijn analytische-, kritische- en hands-on mentaliteit in vooral bij dienstverlenende organisaties in het opzetten, het coördineren en re-organiseren van (ICT)Help en Customer Service afdelingen. Elco kijkt uit naar een nieuwe vaste of projectmatige uitdaging in Noord-Brabant, Zeeland of Zuid-Holland Zuid.

Delen:

Site/Plant/Maintenance Manager Chemie

Beschikbaar in onderling overleg
Kandidaatnummer 1676
Werving & Selectie, 40 uur per week
Bruto Jaarsalarisindicatie vanaf € 80.000,–

Coen is een praktijkgeschoolde Elektrotechneut met een HBO operationeel management- en Post projectmanagementopleiding. Na 15 jaar werkzaam te zijn geweest bij productiebedrijven als allround onderhoud/storingsmonteur is hij doorgegroeid naar Maintenance operationeel- en budgetverantwoordelijke managersrollen E&I in de energiesector met een leidinggevende verantwoordelijkheid aan 20 fte technici. Coen is van het doorgronden van complexe installaties en bedrijfskundige vraagstukken. Zijn drive is het verbeteren van processen en het bewaken van onderhoudsplannen en budgetten voor lange en korte termijn. Coen zijn vaardigheden & expertise zijn stoom- en gasturbines, elektriciteitscentrales, hydrauliek en pneumatiek, projecten, preventief onderhoud en contractbeheer. Hij staat open voor een nieuwe volgende uitdaging in de Chemie/Productie/Zorg in Zuid-Nederland (regio Breda ca. 40km) voor een rol van Site/Plantmanager met een jaarsalarisindicatie vanaf eur 80.000,– bruto.

Delen:

Marketing- en (Corporate) Communicatie Manager/Adviseur

Beschikbaar in onderling overleg
Kandidaatnummer 1297
Werving & Selectie/Detachering 40 uur per week

Vincent heeft een MBA, Major in Marketing en Nima C. Hij heeft leidinggevende, adviserende en projectmatige ervaring binnen de sectoren verzekeringen, zorg, overheid, ICT en Telecom. Zijn kracht zit ‘m zowel in de strategische ontwikkeling als de operationalisering van nieuwe concepten, (crossmediale) campagnes, producten en diensten. Hij ambieert een nieuwe baan of interim-opdracht met zijn skills & expertises: entrepreneurship, inspirerende en stimulerende coaching, digitale transformatie, E-commerce, procesoptimalisatie, slimme deals en ‘de juiste medewerker op de juiste plek zetten’. Tenslotte is Vincent zeer gedreven in zijn vak, resultaatgericht, creatief, innovatief, ‘out of the box’ denkend, recht door zee en een mensen-mens. Salarisindicatie bruto € 5.500,– per maand/Detacheringstarief € 95,– per uur.

Delen:

Interim (Project) Manager/Teamleider of Scrum Master (Roos)

Beschikbaar in onderling overleg
Detachering
Kandidaat 926
24 – 32 uur per week
Tariefsindicatie € 90,– – € 105,– excl. B.T.W. afhankelijk van het aantal uren per week, opdrachtduur en reisafstand. 

Roos is iemand die organisaties ondersteunt bij het structureren en coördineren van projecten, zodat de kwaliteit wordt verbeterd en verspilling van tijd, geld en talent wordt tegen gegaan. Ze is iemand die zorgt voor orde en structuur en daardoor de weg vrij maakt voor nieuwe ideeën, nieuwe mensen of nieuw beleid. Een ervaren manager, een daadkrachtige, planmatige organisator die sterk is in het implementeren van projecten, verbeter-& verandertrajecten. De medewerker verliest ze hierbij zeker niet uit het oog. Samen met hen zoekt ze naar hun talenten om hen op de juiste passende werkplek te krijgen. Ze leidt graag mensen op en coacht hen bij hun ontwikkeling.  Met een vleugje humor, creativiteit en veel enthousiasme komt ze tot goede resultaten. Inmiddels 19 jaar ervaring in de dienstverlening en affiniteit met zorg & onderwijs. Betrokken bij implementaties van:

  • Teamontwikkeling
  • Introductie leanprogramma
  • Nieuwe processen & procedures
  • Nieuw werkwijze
  • Systeemimplementaties
  • Samenvoeging van afdelingen
  • Cultuurverandering
  • Trainingen en workshops
Delen:
Delen: