Allround IT Network Engineer – Breda

Introductie

Onze opdrachtgever, een IT Dienstverlener met kantoorlocatie omgeving Breda, beheert netwerkomgevingen van haar klanten. Dit familiebedrijf, een Managed Service Provider, verzorgt voor haar relaties de kantoorautomatisering, telefonie- en printoplossingen in vooral Microsoft-omgevingen binnen MKB-organisaties en zorginstellingen. Met zo’n 20 medewerkers bedenkt, ontwikkelt en implementeert men oplossingen die organisatie specifiek zijn. Dit maakt de werkomgeving erg breed en dynamisch.

Vanwege de toenemende vraag en groei van de organisatie willen zij het team uitbreiden en zijn wij op zoek naar versterking in de rol van een IT Network engineer. Een engineer met sterke affiniteit en eventueel ervaring in infrastructuur als ook servers. Het bedrijf kenmerkt zich door een open. informele bedrijfscultuur, een sterke technische oriëntatie met een hoog kennisniveau, waarbij tevens veel ruimte is voor nieuwe ideeën en initiatieven.


Organisatie

De organisatie zoekt een IT Network Engineer met goede kennis van en ervaring met Windows Servers, Exchange, Cloud computing, virtualisatie, SAN oplossingen als ook firewalls, routers en switches. Als engineer ben je verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van de netwerkomgeving bij de klanten in Noord-Brabant tot en met de Randstad. Het beheren van de netwerken wordt als dienst en projectmatig, deels bij de klanten op locatie uitgevoerd en deels op afstand binnen de eigen kantoorlocatie. Binnen de eigen kantoorlocatie zijn een skilled support-afdeling en het Network Operation Center (NOC)actief om klanten als ook de eigen (field) engineers te ondersteunen en te versterken. Als engineer heb je de mogelijkheid om binnen verschillende disciplines bezig te zijn en je verder te ontwikkelen of specialiseren (bijvoorbeeld Windows, SAN, Cloud computing, virtualisatie, security).


Functie

Als engineer kun je op meerdere fronten actief zijn c.q. zijn ingepland binnen het bedrijf. Gezamenlijk is het hands-on team actief met het automatiseren van de systemen van klanten. Je bent actief betrokken bij het onderhouden, uitfaseren en implementeren van apparatuur/omgevingen en systemen, Niet alleen IT-beheer, maar ook het uitvoeren van projecten. Dat kan als flexibele schil zijn op de support-afdeling of je bent actief binnen het Network Operation Center (bijvoorbeeld met het scripten of het beveiligen van een netwerk, als ook het uitwerken en bedenken van nieuwe producten en concepten).


Functie-eisen

Wat breng je mee:

 • minimaal eenafgeronde HBO-opleiding ICT,bij voorkeur systeem- en netwerkengineering (SNE) of Cyber Security and Cloud
 • kennis en ervaring met netwerkapparatuur, routers, switches en next generation firewalls (HP, Aruba, Fortinet, Juniper, Unifi)
 • kennis en ervaring met Cloud computing zoals Microsoft 365 en Azure, MS Windows server, Exchange, MS DNS/DHCP; virtualisatie (Hyper-V, VMWare)
 • SAN technology;
 • kennis van SQL;
 • kennis van Wan, VPN en Security;
 • kennis van telefonie, VoIP technologie (pré);
 • in het bezit van rijbewijs B;
 • geen 9 tot 5 mentaliteit.
 • minimaal 32 uur per week beschikbaar
 • een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • het (dagelijks) werken voor verschillende klanten spreekt jou aan

Mocht je als starter of junior nog niet aan het beschreven profiel voldoen, maar wel het vertrouwen hebben om hier naar toe te kunnen groeien dan gaan we graag met je in gesprek. We vinden het belangrijk dat we een collega vinden die goed bij onze organisatie past en een aanvulling is voor het team. We hechten vooral waarde aan het beschikken over de juiste IT-basisopleiding en de benodigde ‘soft-skills’ zoals organisatie sensitiviteit en het vermogen hebben onze klanten te kunnen en willen helpen.

Herken jij jezelf in de woorden als: werkt zelfstandig. resultaat-, klant- en servicegericht, een teamplayer, analytisch vaardig en stressbestendig, solliciteer dan voor deze uitdagende functie op technisch hoog niveau in een dynamische wisselend omgeving en pak de uitdaging aan. Kom jij meewerken en onze organisatie versterken?


Aanbod

Wat kun je verwachten?

 • een marktconformvastsalaris, variërend indicatief van € 3.000,– tot zo’n € 4.500,bruto per maandop basis van fulltime dienstverband. De functie-inschaling is afhankelijk van aantal jaren relevante werkervaring
 • een bonusregeling
 • 25 vakantiedagen
 • een mobiliteitsregeling
 • een laptop en een mobiele telefoon
 • een actieve personeelsvereniging
 • een persoonlijk ontwikkelingsplan en budget


Inlichtingen

Maurice den Hartog 06-46700806, whatsapp of email maurice@mdhrecruitment.nl

Sollicitatie

Solliciteer via de link voorzien van een CV en een motivatie of toelichting op jouw reactie.

We gaan er van uit dat je beschikt of kan beschikken over een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Delen: